Sült csirkét/grillcsirkét érdemes-e másodnap vagy harmadnap melegítés nélkül fogyasztani?
Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 17:52
1/10 anonim válasza:
Másnap még talán, de én a biztonság kedvéért harmadnap már átmelegíteném.
3/10 anonim válasza:
Lehet, de nem lesz finom. Száraznak fogod érezni és az íze is megváltozik, negatív irányba.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! - Én csirkehús - szalmonella....rizikón gondolkodtam, amikor a kérdést felírtam...Ezek szerint nem annyira rizikó (?)
2022. máj. 9. 23:09
5/10 anonim válasza:
Szalmonella a nyers ételben van, nem a hőkezeltben.
6/10 anonim válasza:
Persze, de csak ha hűtőben volt.
7/10 anonim válasza:
Finom az úgy is, de hűtve kell tárolni, főleg ilyen melegben.
8/10 anonim válasza:
Az bennem fel sem merült, hogy nem hűtőben van..
9/10 A kérdező kommentje:
Bennem sem.....:)
2022. máj. 11. 15:08
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. máj. 11. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!