Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Sült csirkét/grillcsirkét...

Sült csirkét/grillcsirkét érdemes-e másodnap vagy harmadnap melegítés nélkül fogyasztani?

Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Másnap még talán, de én a biztonság kedvéért harmadnap már átmelegíteném.
2022. máj. 9. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Harmadnap is meg lehet enni.
2022. máj. 9. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, de nem lesz finom. Száraznak fogod érezni és az íze is megváltozik, negatív irányba.
2022. máj. 9. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! - Én csirkehús - szalmonella....rizikón gondolkodtam, amikor a kérdést felírtam...Ezek szerint nem annyira rizikó (?)
2022. máj. 9. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szalmonella a nyers ételben van, nem a hőkezeltben.
2022. máj. 9. 23:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de csak ha hűtőben volt.
2022. máj. 10. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Finom az úgy is, de hűtve kell tárolni, főleg ilyen melegben.
2022. máj. 10. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az bennem fel sem merült, hogy nem hűtőben van..
2022. máj. 10. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Bennem sem.....:)
2022. máj. 11. 15:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. máj. 11. 15:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!