Alla Bársony kérdése:
Miben tartsam a száraz kenyeret ha az a cél vele hogy csirkét töltők vagy panírozáshoz prezlinek bedaralom?
Figyelt kérdés
Jelenleg ki van terítve tálcára hogy ne peneszedjen, de már csonttá száradt...2021. nov. 16. 10:26
1/5 anonim válasza:
Száraz helyen, szövet szellőző zsákban.
2/5 anonim válasza:
De hat az a jó ha csont száraz... prézlihez
Töltelekhez meg 2-3 napos szikkadt zsemle, kenyerruhaban tartom
3/5 A kérdező kommentje:
Oké hogy jó csak nem akarom hogy később mégis peneszedni kezdjen valami helytelen tárolás miatt...
2021. nov. 16. 11:14
4/5 anonim válasza:
HA nem nedves helyen tartod, akkor textilzacskóban, ha nedves a környezet, akkor müanyag fagyasztós zacskóban légmentesen lezárva.
De a töltelékhez legalább egy éjjelen át kell áztatni, különben nem lesz jó, kemény darabos marad.
5/5 anonim válasza:
Daráld le, légmentesen zárt dobozban elvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!