Hol lehet venni olyan húst, csirkét, ami nincs vizezve?
Csak úgy mondom, hogy a hús kétharmada víz... Tehát olyat nem fogsz találni, ami egyáltalán nem ereszt vizet.
Nagyapád UL-eket olvasgat, nem kell rá hallgatni.
ITt nézd meg a húsok összetételét:
Ebböl is látszik, hoyg a húsnak természetesen 76%-a víz, azaz a súlyának három-negyede!
A bolti húsok nincsenek vizezve, hanem a húsok egyszerüen ilyenek.
Másrészt ha a serpenyöben rengeteg lé lesz, akkor a sütési technológiáddal vannak bajok.
Jogos a 3-as megjegyzése! :)
EGyszerre kevés húst süss, és megfelelően forró olajban. Akkor nem ereszt levet.
Nagyon kevés olajat használok. Fél kanálnyit se talán.
Egyes miket?
UL = urban legend
városi legendák, áltudományos pletykák...
Leírtuk, hogy a hús 70%-a eleve víz. A te testedé is.. :)
Nem az olaj mennyisége a lényeg, hanem a hőmérséklete!
Akkor ereszt levet, ha a hideg hús túlságosan lehűti az olajat...
Próbáld egyesével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!