Mostanában már nem véreztetik ki a csirkét?
Figyelt kérdés
Ahányszor csirkehúst veszek, mindig tiszta fekete, alvadt vér a csontok környéke. Nem érnek rá kivéreztetni azt a nyamvadt csirkét, vagy ez is plusz súly, amit húsként eladhatnak?2019. ápr. 13. 14:26
1/3 anonim válasza:
Mindketto. Futoszalagon megy, nincs ido ezzel szorakozni. Tenyleg eleg veres marad a bolti csirke.
2/3 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy nem kímélik szegénykéket haláluk előtt, úgyhogy simán lehet zúzódás maradványa is.
3/3 anonim válasza:
Ez nem a kivéreztetés hiánya, hanem símán zúzódások, bevérzések nyoma - a kivéreztetés meg csak az erekböl engedi ki a vért, a szövetek közt ott marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!