Egyik barátom mondta, hogy olvasota, hogy valamelyik édességbe van valami bogárnak a páncélja vagy már nem tudom micsodája. utána olvastam es találtam pár posztot, hogy az emberek fujongnak, hogy ne egyen belőle senki meg mittudomén. (?)
Figyelt kérdés
ennek van valami káros hatása, hogy ennyire ellenzik, vagy csak undoronak tőle és azért mondják, hogy senki ne vegye?2023. febr. 21. 12:05
21/23 A kérdező kommentje:
#20 hát ha nincs benne egy tücsök feje egybe vagy valami, akkor simán megenném. a párizsirol is tudom mi van benne, sőt láttam, hogy készítik és ugyanolyan jó étvággyal eszem mint előtte. én amitől undorodom, az az, ha valaminek számomra rossz íze, vagy állaga van. bármennyire is undorító valami, ha nem lesz tőle bajom és ízlik, akkor megeszem
2023. febr. 23. 18:11
22/23 A kérdező kommentje:
vagyis nem tücsök hanem szöcske, de mindegy igazából
2023. febr. 23. 18:13
23/23 anonim válasza:
kérdező, én is te típusodat erősítem, tudom miből van virsli, párizsi, mégis megeszem. lehet egy réteg akit tudati szinten zavar hogy amire kiskorukban tanították őket, nem eszünk meg tücsköt-bogarat, ezzel szembemegy. ők lehet hogy egy húsfeldolgozói kirándulás után is elhagynának néhány terméket csak mert esetlegesen látják miből, hogyan készül. ennek szerintem vannak fokozatai. van aki semmi kicsit durvábbat nem próbálna be, már a porított változatukat sem, van aki enne tudatosan egyben megsütött ízesített változatukat, vagy csak terjesszük ki, enne lókolbászt, vagy sült tengerimalacot kaváncsiságból Peruban. én leragadtam ott hogy míg feldolgozott forma és nincs mellékíz, nagyjából ugyanazok a feltételek mint a kérdezőnél, bevállalnám, és nem zavarna különösképp ha rovarból van benne a tápanyag. persze nem folyton csak ezt enném, de alkalom adtán akár bele is férhetne, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!