Azért a raffaello és a ferrero a leghíresebb komplex édességek, mert senki sem tud (más termék formájában) olyan finomat legyártani, vagy _csak_ egyszerűen ez terjedt el?
Magyarán : létezik a raffaello-nak >tényleges<, fajsúlyos konkurenciája a ferrero rocher-en kívűl?
Vagy ez olyan, mint a processzorgyártás? : Két nagyhatalom van, az Intel és az AMD, a többi legföljebb csak egy szűk műkedvelői réteget fed le, s előbb-utóbb (inkább előbb) úgyis megszűnik.
Én nem vagyok oda egyikért sem. Persze az utánzataiknál ezerszer jobbak. De azért van ezeknél sokkal finomabb édesség. Nekem túl édesek. Az étcsokis édességeket sokkal jobban szeretem.
Nutella meg verhetetlen szerintem :)
ma 20:15
Benned Fehérvári Arnoldot tisztelhetjük a SZE-ről? :D
#7!
A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve
"Magyarán : létezik a raffaello-nak >tényleges<, fajsúlyos konkurenciája a ferrero rocher-en kívűl? "
Ez szamomra eleg fura. Ugyanannak a cegnek ket termeke miert lenne konkurencia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!