Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit tegyek, ha rajtam kívül...

Mit tegyek, ha rajtam kívül senki nem érzi, hogy romlott a liszt?

Figyelt kérdés
Már a szagán is érezni, hogy valami nem jó. Nem tudom megmondani mi, de van egy enyhe rossz mellékíze is. A kész sütiben már nem érezni, de pl a levesben reszelt tésztán nagyon. Már múlt héten is éreztem. A családban senkinek nem tűnt fel, megszagoltattam bátyámmal is, apámmal is, de nem éreznek semmi rosszat. Most bontottam egy másik csomagot, annak semmi baja. Nem tervezek ilyen "aprósággal" senkihez sem fordulni, de elgondolkodtam, hogy amúgy ebben az esetben mit lehetne tenni, ha én úgy érzem, hogy romlott árut kaptam, de más nem érez változást?
2015. ápr. 6. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
A liszt nem szokott megromlani. Lehet molyos, de akkor sincs rossz szaga.
2015. ápr. 6. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Most komolyan egy hete eszed a szerinted romlott ételt? Én ha romlotnak érzem nem kackáztatok inkább kidobom.

Ha nem vagy elégedett a termékkel vissza is viheted, kérdés érdemes-e.

2015. ápr. 6. 17:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Múlt héten ettem belőle, meg ma. Illetve szombaton amíg a sütiket csináltam is éreztem a szagán. De annyira enyhe, hogy rajtam kívül mindenki szerint semmi baja nincsen. Ha nem megromlott, akkor mi baja lehet? Nem molyhos.
2015. ápr. 6. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Kidobod és kész. Használd a frisset. Lehet hogy valamelyikőtök pl. pogácsa gyúrásnál margarinos-tojásos kézzel nyúlt bele, és az poshasztotta meg. Vagy nem tudom...
2015. ápr. 6. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy terhes vagy és csak te érzed... Vagy nem romlott, csak dohos, átvette valaminek a szagát..
2015. ápr. 9. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!