Cukor és a liszt miért van kifehérítve?
Figyelt kérdés
A növényvilágban kevés olyan növényrész van a virágon kívül ugye, ami fehér lenne, tehát egyértelműen fehérítési műveletnek vannak alávetve mielőtt a végső fogyasztó asztalára kerül. Miért? Kinek jó ez? Mennyibe kerül a művelet??? Miért akarják megfizettetni a vásárlóval a fehérítést? az emberi szervezet , a hús sem kifejezetten fehér, a növények is inkább zöld és barna színűek, miért kell a cukornak és a gabonaneműnek fehérnek lennie??? ki döntöt erről és miért?2015. febr. 7. 08:11
1/1 anonim válasza:
Gondolom, régről ered a beidegződés, amikor fehér kenyeret enni a jólét, fekete kenyeret enni meg a szegénység jele volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!