A zabliszt ivástól lehet bármi problémám?
Figyelt kérdés
testépités miatt rengetek ch-t kell bevinnem naponta, és olvastam hogy lehet az edzés utáni turmixba zablisztet önteni, pár kanállal, hogy megnöveljük a ch tartalmát. na most ezt csináltam, és egyik nap este nagyon fájt a hasam. lehet ez az oka, vagy más inkább? (2-3 teáskanállal raktam bele)2015. jan. 26. 22:11
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a zabliszttől fájt volna a hasad, természetes cucc, inkább a gyúrós porokban vannak egészségtelen összetevők. Én évek óta iszom, akár reggeli helyett is, 2 literes ásványvizes üveget kb. ötödéig töltöm zabliszttel, vagy darált zabpehellyel, felengedem vízzel, kicsit lehet édesíteni mézzel vagy szőlőcukorral. Rengeteg energiát ad, különösen nyers céklával,karalábéval kombinálva.Nekem bevált, és le nem nyelnék semmiféle szintetikus szart. Arra viszont számítani kell, hogy amíg rá nem áll a szervezeted, időnként brutál fingást okoz :-)
2/2 anonim válasza:
Ha fáj a hasad igyál sokat majd elmulasztja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!