Két héttel később vásároltam egy gyorsétterembe egy ezresért Kétezrest adtam és ezer ft visszajáró helyett 4 ezret adott vissza, de ezt csak otthon vettem észre. Holnap viszem vissza a pénzt becsületbeli okokból. Lehet belőle valami problémám?
Két héttel később? :S
Egyébként nem lehet belőle problémád, csak meg fognak lepődni :)
Már hogy lenne?
Jó tettel zárod az évet!
Egyébként tudod, pénztártól való távozás után.....
Ez visszafelé is igaz.
Én is visszavinném.
én csak annyiból nem vinném vissza, mert azt már vkitől valszeg levonták, s ezzel, h visszaviszed, nem hiszem, h megkapja az az egyén, akitől le lett vonva, hanem a góréé lesz a pénz.
Ez akkor lenne jó kb., ha egy kis közösségben élnél, pl. faluban, annak egy kis boltjának vinnéd vissza, mert akkor mondhatod a Juli néninek, h amit múltkor levontak tőle, az valszeg miattad volt, s most majd visszakapja a levonást. :)
Az oké, hogy visszaviszed, meg jótett!
De ha már elszámolták, vagy rosszul adott vissza pénzt, az ő baja! + 3 ezer forint ide, vagy oda, attól nem fognak utcára kerülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!