Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Mekiben (McDonald's) miből...

A Mekiben (McDonald's) miből van a sült hagymakarika? Valahogy sehogy nem tudok olyat csinálni!

Figyelt kérdés
Mi a trükkje? Az valami különleges hagymából van, vagy hogy csinálják meg? Amikor én csinálom, olyan nyamvadt lesz!

2014. jan. 14. 21:55
1 2
 1/12 anonim válasza:
37%
megsúgom: műanyag
2014. jan. 14. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A Mekist nem tudom, mert soha nem eszem ott semmit.

De ha a hagymakarikákat lisztbe forgatod és forró, bő olajban sütöd, akkor ropogós lesz.

2014. jan. 14. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
A mekiben úgy kell elképzelni a "kajákat" h mindenben van még egy rakás vegyszer (tartósító, aroma, ízfokozó stb.) ezért nem olyan az íze.
2014. jan. 14. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A Mekiben nics hagymakarika, max csak időszakos termékként szokott néha felbukkanni.

A Burger Kingben árulnak.

Sima hagyma, ki van rántva és bő forró olajban kisütik.

Nincs benne semmi trükk! :)

2014. jan. 14. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
30%

"Sima hagyma, ki van rántva"


Na persze sima, aztán mitől lesz olyan egyforma méretű mindegyik? Csak a külső réteget használják a többit meg kidobálják?

:D

2014. jan. 14. 23:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A 2-esnek van igaza, a titok, hogy lisztbe kell forgatni és akkor nem lesz nyamvadt.
2014. jan. 14. 23:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

[link]

Máshol is olvastam azt, hogy a karikák aprított/darált, liszttel összekevert tésztából készülnek, tehát az alakja akármilyen lehet, mert nem egészben van benne a hagyma.

2014. jan. 14. 23:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
Na erről beszélek!
2014. jan. 15. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:

Jut eszembe van itthon Familys hagymakarika ami tök olyan mint a BK-s!


Összetevők: hagymakarikák (57%), zsemlemorzsa (búzaliszt, étkezési só, élesztő), búzaliszt, növényi zsír, búzakeményítő, rizsliszt, cukor, étkezési só, sűrítő anyagok (E401, E415, E466), módosított kukoricakeményítő.


Viszont ha sörtésztába forgatod, akkor hasonló lesz a sima hagyma is, mint a "bolti".

2014. jan. 15. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
En is az apritott hagymas tesztat mondom helyesnek. Ha felbetorsz egy BK-es karikat,nem osszefuggo hagymat latsz,hanem egy levegos tesztas masszat. Ha egeszben sutod a szeleteket,az is lehet nagyon finom,ropogos,de nem lesz gyorsettermi izu. Szimplan a teszta miatt.:)
2014. jan. 15. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!