Miért ragad oda a serpenyőbe az alábbi recept alapján készült palacsintának való?
Figyelt kérdés
A használt recept: 250g zabliszt, 2db tojás, fél liter víz, 200ml tej, egy kávéskanál szódabikarbóna és só, meg 3 kanál repce olaj.2014. dec. 6. 16:05
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 1. választ. Jelzem, hogy korábban azzal a serpenyővel nem volt gond, és direkt egy másik serpenyővel is próbálkoztam. Egy meglehetősen jó minőségű kerámiás serpenyőről van szó, a másik teflon. Tehát, valami más lesz ill. kell legyen a gond.
2014. dec. 6. 16:15
3/8 anonim válasza:
Tojással is leragad? Milyen víz van benne? Minek fél liter?
4/8 A kérdező kommentje:
A zabepehely-lisztre gyanakszom, mert nem volt elég finomra darálva.
2014. dec. 6. 16:21
5/8 A kérdező kommentje:
A 3.-nak: Azért tölöttem bele annyit, mert túlságosan sűrű lett.
2014. dec. 6. 16:23
6/8 anonim válasza:
Egyrészt állnia kell a masszának, másrészt ez a palacsinta ragad.
"Arra vigyázzunk, hogy kis lángon süssük! Az egyik oldala nehezebben sül meg, mint a másik, de ha jó, akkor szépen meglehet fordítani!"
7/8 anonim válasza:
Szia!
Mindig ezt a receptet sütötted eddig, amikor jól sikerült? Azért kérdezem, mert nekem, ha tejet teszek bele, akkor mindig leragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!