Nektek melyik pizzatészta recept vált be leginkább?
Figyelt kérdés
Sok receptet kipróbáltam már, de egyik se volt olyan jó. Ezért ha esetleg belinkelnétek vagy leírnátok ami nektek bevált azt megköszönném :)2014. okt. 27. 11:40
1/3 anonim válasza:
1 bögre liszt, 1/3 bögre meleg víz, 1 ek. olaj, 1/2 evk méz, 1 kk só, 1 kk fokhagymapor. Ezt összegyúrom, azonnal nyújtom, és mehet rá a feltét. Nem kell keleszteni, azonnal süthető. Sűrűn készítem, mert tényleg jó. Nem lesz kemény, és nem kell sokáig sütni. Amikor egy picit elkezd sárgulni a tészta, sütés közben, akkor már kész. Nem kell barnára sütni mert akkor kiszárad. :)
2/3 anonim válasza:
Fél kg liszt, 4 ek olívaolaj, 1 kiskanál só, pici cukor, 2,8-3 dl langyos víz, 1 csomag száraz élesztó. Jó óra alatt megkel. Vagy este bedagasztod és a hűtőben pont jó lesz másnapra. (65 dkg-ból szoktam készíteni, az nálunk két nagy gáztepsi adag) Eddig tökéletesen bevált.
3/3 anonim válasza:
Nekem ezzel első próbálkozásra sikerült, vékony és vastag tésztáht is llehet belőle csinálni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!