Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lisztet lehet magában kanalazv...

Lisztet lehet magában kanalazva enni, vagy tejjel/visszel összekeverve? Lehet tőle valami bajom?

Figyelt kérdés
Lisztet lehet magában kanalazva enni, vagy tejjel/visszel összekeverve? Lehet tőle valami bajom?

2014. aug. 19. 13:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
És neked az ízlik?
2014. aug. 19. 13:43
 2/13 jdfGabrella ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy lehet belőle bajod.
2014. aug. 19. 13:44
 3/13 A kérdező kommentje:

ki akarom próbálni, aztán megmondom. ;)

mert egyszer ugyebár szinte mindent ki kell próbálni, persze a lisztnek önmagában nincs azért rossz íze.

2014. aug. 19. 13:45
 4/13 A kérdező kommentje:
van ugyebár aki azt mondja hogy hasmenést okoz a nyer tészta (liszt+tej) de nem értem miért okozna, élesztővel még érthető de csak a liszt+tej vagy a liszt+víz szerntem sem okozhat gondodt, de azért rákérdezek ki mit tapasztalt :)
2014. aug. 19. 13:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lisztet kanalazva még sosem kívántam meg, viszont imádom a csipetkét, amikor szaggatom, kb. a fele elfogy, mire végzek.
2014. aug. 19. 13:48
 6/13 anonim ***** válasza:
16%
Mi az a visszel?! Egyébként bele fog dagadni a beleidbe,de te tudod. Igyál rá sósavat,segít emészteni. Ugyebár szeretnél mindent kipróbálni.....
2014. aug. 19. 13:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pont tegnapelőtt kóstoltam meg, volt egy befőttesüvegben valami amiről nem voltam 100%-ig biztos hogy liszt. Persze épp csak lenyaltam az ujjamról ami ráragadt. Nekem kimondottan nem ízlett.
2014. aug. 19. 15:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajod nem lesz tőle, persze azért ne 20 dk lisztet keverj ki, abból már palacsinta vagy nokedli is lehetne :D

gyerekkoromban én is mindig kinyaltam a nyers nokedlitésztás tálat, mindig ettem a frissen gyúrt tésztából is egy darabkát, és a gyerekem is ugyanígy, amikor kicsi volt, imádta a nyers nokedlitésztát, gyúrt tésztát. Anno sem nekem, sem neki szerencsére soha nem volt semmi bajunk tőle.

Sima liszttől óvnálak, hogy kanalazd, mert egy rossz levegővétel és a légcsőbe kerülhet, ami nagyon veszélyes lehet.

Most nem mondanám, hogy odalennék a nyers tésztáért, de, hát folyamatosan változunk.

2014. aug. 19. 16:27
 9/13 A kérdező kommentje:

No-no, ne személyeskedjünk és főleg ne trágárkodjunk, ez bizony sokat elárul a személyiségedről ;)

Az pedig hogy mit próbálok ki az én dolgom, mint a kommentekből látszik, nem én vagyok az egyedüli.

Továbbá, az emberi kíváncsiság egy nagyon jó dolog,

aki pedig nem kíváncsi és nem szeret új dolgokat kipróbálni, kísérletezni vagy megtudni valamit amit korábban nem tudott, csak sajnálni tudom,

mert az ilyen csak egy bírka aki követi a tömeget és béget...

Szerencsére mindig voltak olyan emberek akik mertek újat lépni az életben, hisz az ember akkor fejlődik ha mer új dolgokat kipróbálni, ha mer kérdezni és mer gondolkodni ;)

2014. aug. 19. 17:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok kedves kérdező a riposzthoz! Én is döbbenten olvastam az illető válaszoló trágárságtól hemzsegő kommentjét, de szerencsére törölték.

Már a sósavas ajánlata is megér egy misét...

2014. aug. 19. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!