Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha málnából szeretnék pálinkát...

Ha málnából szeretnék pálinkát, akkor mennyi ideig hagyjam cukorral összekeverve állni, mielőtt kifőzetném?

Figyelt kérdés

2013. jún. 16. 12:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
MI? cukor? te szörpöt, vagy pálinkát akarsz csinálni? falusi betyárok cukrozzák fel a cefrét, hogy több legyen a pálinka, de ez a minőség rovására megy! 1 kg cukor = 6-7 deci pálinka. gyümölcspálinkában nincs cukor!
2013. jún. 16. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!