Ha málnából szeretnék pálinkát, akkor mennyi ideig hagyjam cukorral összekeverve állni, mielőtt kifőzetném?
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 12:53
1/1 anonim válasza:
MI? cukor? te szörpöt, vagy pálinkát akarsz csinálni? falusi betyárok cukrozzák fel a cefrét, hogy több legyen a pálinka, de ez a minőség rovására megy! 1 kg cukor = 6-7 deci pálinka. gyümölcspálinkában nincs cukor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!