Milyen alkoholos italokat ismertek összekeverve ami igen
ütős és még olcsóbb is? Lehetőleg ne legyen benne
sör, vodka, whisky!
Figyelt kérdés
Azért ne legyen benne sör,whisky,vodka mert nem ihatok , úgyan is lisztérzékeny vagyok de mivel szülinapunk lesz barátommal (24) így szeretnénk végre igazán jót inni!
Nem gondolom,hogy egy nőtől szép látvány lenne a berúgás. Maradj a boroskólánál.
2013. márc. 22. 11:47
2/13 anonim válasza:
Szerintem meg ha jól akarod érezni magad nem akarsz atom hulla másnapos lenni és hányni :) akkor ne keverd a piákat.. válaszd ki hogy mit innál szivesen legyen az boros amit az 1. is irt vagy bármi és csak azt.. :) érezni fogod hogy pontosan hogy "mikor jó" vagy hogy innál e még (bár én egyik piát se keverem össze semmi "nyállal" keppivel kólával narancslével... :)) és ha barátnőmmel vagyok és "alkalom" van mindig borozunk vagy vodkázunk (ami a te esetedben most nem annyira kivitelezhető :-/) de hihetetlen jól sikerül mindig :)
2013. márc. 22. 11:59
3/13 Phoney válasza:
A gabonapárlatokban nincs glutén, mivel az nem illékony.
2013. márc. 22. 12:03
4/13 A kérdező kommentje:
Először is férfi vagyok! :D
Amúgy azt szoktam, amit írtok veszünk bort vagy valami jégert esetleg vagy házi pálinka és iszuk, de most valami másra gondoltam, aztán azt hittem tud valaki valami nagyon finom dolgot. :)
2013. márc. 22. 12:06
5/13 anonim válasza:
Max még találhatsz jó koktélrecepteket de azok nem biztos h olyan "olcsóak" lesznek :S
2013. márc. 22. 12:11
6/13 A kérdező kommentje:
Keresetem hát tényleg nem olcsóak!Ezért kérdeztem is lényegébe, hogy írjatok, gondoltam van olyan aki tapasztalatból összedobtak páran egy kis pénz és összekevertek valamit és igen jól érezték magukat :)
2013. márc. 22. 12:17
7/13 Phoney válasza:
Igen ütös?
2 dl olcsó rum (nem "rum-verschnitt", nem "matróz szeszesital", nem "rum aromával ízesített vodka"), 2 dl vörösbor, 1 dl kóla. Az árához képest meglepően jóízű és nyelhető, és 1-2 adag úgy lealáz, hogy másnap este is hülye leszel. Ha ez kell:P
2013. márc. 22. 12:42
8/13 A kérdező kommentje:
ez jól hangzik! :D majd keresek akkor valami rumot, borom van bőven :D
Milyen rumot ajánlasz amúgy? :)
2013. márc. 22. 12:45
9/13 anonim válasza:
Olyan rumos, boros kólát én is ittam már, bár én rum ízesítésű vodkával, de az is jó volt, mert a kólával a rum is meg a bor is jól megy, és együtt is tök jó ízük van. Tescoban van valami olcsó rum 1000Ft körül van a fél liter, vagy max. 1200Ft és az szerintem rendes rum, nem rummal ízesített vodka, lehet azt kéne kipróbáld.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!