Házi kolbász tárolása?
Figyelt kérdés
Lesz 20 szál kolbászom töltésből, 14-16 fokos spajzban elvan 1-2 hónapig? Szellőzik a helység 2 résszellőzőn 0-24. Nincs pince. Vagy inkább fagyasszam?2022. dec. 16. 21:01
1/6 anonim válasza:
Ne fagyaszd, mert füstölt áru nem finom, nem jó utána...
2/6 anonim válasza:
Elvan ilyen hőmérsékleten, csak egy idő után túlságosan kiszárad. Legjobb levákumozni néhány hét szárítás után, és ut
4/6 anonim válasza:
Gondolom füstöltről beszélünk.
Szellős, száraz, hűvös helyen, lógatva.
Nem árt alá zsírpapírt, vagy fóliát tenni a földre, mert ahogy szárad, csöpögni fog belőle a zsír.
5/6 anonim válasza:
Jó helyen van a spájzban ha nagyon száradni rakd a fagyasztóba.
Hűtőben bepenészedik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. dec. 18. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!