Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Házi kolbász tárolása?

Házi kolbász tárolása?

Figyelt kérdés
Lesz 20 szál kolbászom töltésből, 14-16 fokos spajzban elvan 1-2 hónapig? Szellőzik a helység 2 résszellőzőn 0-24. Nincs pince. Vagy inkább fagyasszam?
2022. dec. 16. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Ne fagyaszd, mert füstölt áru nem finom, nem jó utána...
2022. dec. 16. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Elvan ilyen hőmérsékleten, csak egy idő után túlságosan kiszárad. Legjobb levákumozni néhány hét szárítás után, és ut
2022. dec. 16. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
ána hűtőben tárolni.
2022. dec. 16. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom füstöltről beszélünk.

Szellős, száraz, hűvös helyen, lógatva.

Nem árt alá zsírpapírt, vagy fóliát tenni a földre, mert ahogy szárad, csöpögni fog belőle a zsír.

2022. dec. 16. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó helyen van a spájzban ha nagyon száradni rakd a fagyasztóba.

Hűtőben bepenészedik.

2022. dec. 17. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. dec. 18. 08:53

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!