Van (és, ha igen milyen) valakinek tapasztalata arról, hogy pincében a kolbász megpenészedik?
Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnék olvasni!
Elméletben nagy esélyt látok rá, mert a pince ügye nedves (ez legalábbis az), de nincs gyakorlati tapasztalatom.
Tegyük fel, hogy félig tud szellőzni a kolbász, tehát nem teljes egészében szorul rá műanyag zacskó.
2022. aug. 18. 08:03
2/5 anonim válasza:
Ha nedves pincébe+bezacskózva tartod akkor persze hogy bepenészedik, hiszen gyakorlatilag bedunsztolod.
3/5 anonim válasza:
Száraz helyen tárold ne a pincében.Nedves helyen bepenészedik.
4/5 anonim válasza:
A kolbászt száraz, szellős helyen kell tárolni!
Vagy kamrában, vagy padláson.
Természetesen ez a megfelelően füstölt, szárazkolbászról szól, nem a lecsókolbászról és társairól.
5/5 anonim válasza:
Ha nagyobb mennyiséged van és bezacskózva akarod tárolni, akkor tedd a fagyasztóba! Az sem ideális a füstölt árunak, de legalább nem romlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!