Lehet valami bajom attól a házikolbásztól, ami egy hétig szobahőmérsékleten volt a szekrényben?
Figyelt kérdés
Ottfelejtettem, utána már betettem a hűtőbe, de egy kicsit aggódom.2021. ápr. 3. 16:41
2/4 anonim válasza:
A füstölés miatt nem hiszem hogy baja lett. Emlékszem, nálunk a spejzban lógtak a kolbászok gyerekkoromban, nem a hűtőben voltak. Régen vidéki házaknál is a kamrában tartották (gondolom ma is).
Ha nincs rossz szaga vagy íze, akkor szerintem nem kell aggódnod.
3/4 anonim válasza:
Ha nincs szaga, nincs kifehéredve, vagy urambocsá' zöldes foltok rajta akkor nyugodtan megeheted. Régen senkinek se volt hűtője, a kamrában lógtak a kolbászok, mégis elálltak egész évben.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Azért jól megfőzöm.
2021. ápr. 3. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!