Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit javasoltok erre a nem túl...

Mit javasoltok erre a nem túl egészséges helyzetre, illetve ehelyett? Olyan a munkám hogy sok órán keresztül csak azt tudom enni ami nálam van. Most hogy volt egy akció vettem 20 db Bounty szeletet és idonkent én megeszem egyet.

Figyelt kérdés
Még tart az akció, fogytán is van de nem akarok újat venni, ígyis drága nem egészséges stb. De compact kaja kéne. Oké hogy szendvics de valami jobb kéne ezért kérnék ötleteket.
2022. dec. 7. 10:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Igen, cipelek hatizsakot naponta, ugyanis autom nincs, munkaba en is jarok, kajat en is viszek es bevasarlast is intezek 2 naponta.Nem latom, mi ebben a megerolteto.
2022. dec. 7. 14:39
 22/30 anonim válasza:
Kérdező, neked mégis mi a fene bajod van? :D Felsoroltak neked egy csomó dolgot, tök jó opciókat (bár a hideg pizzát én is inkább kihagynám), de olyan dolgokba kötsz bele, hogy hihetetlen :D Igen, a legtöbbünknél van táska, akik pedig talpon vannak, és nincs hova letenni, azoknak egész nap. Igen, az ételt dobozba is lehet tenni, nem csak zsebbe, az pedig mehet a táskába. Igen, ha van ebéd szünet, akkor sokan elmennek kajáldába, és megeszik ott, nem pedig zsebre teszik, ráülnek, majd utána próbálják kihámozni a gatyájukból... Mármint most őszintén, milyen agytornát végzel, hogy ilyen szinten direkt életképtelen vagy? :D Most akkor döntsd el, hogy akarsz-e egészségesebb opciót, amit cipelned kell, és nem a zsebedben, vagy bounty diétát tartasz. Nekem igazából baromi mindegy, az én életminőségemet nem fogja rontani, ha azon élsz.
2022. dec. 7. 14:52
 23/30 A kérdező kommentje:
22 és egesznap a hatadon van?
2022. dec. 7. 14:55
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem reménytelen...
2022. dec. 7. 14:56
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

18: és ha van ebédszünet, akkor mi akadályoz, hogy bemenj egy önkiszolgáló étterembe, és megegyél egy menüt? Meleget.

Miért kéne zsebre vágni?

2022. dec. 7. 14:57
 26/30 A kérdező kommentje:
" majd utána próbálják kihámozni a gatyájukból.v" egészségükre de én inkább kihagyom
2022. dec. 7. 14:58
 27/30 A kérdező kommentje:
18 az hogy az ebédszünet meg az étterem nem ugyanott van.
2022. dec. 7. 15:01
 28/30 anonim ***** válasza:

akkor talán írd le legalább nagyjából a helyszínt.

Sokan bp-iek vagyunk, itt minden sarkon három kajálda van a belvárosban...

2022. dec. 7. 15:03
 29/30 A kérdező kommentje:
De nem az a kérdés hogy menjek e kajaldaba vagy ne mert erre nelkuletek is tudok igent vagy nemet mondani
2022. dec. 7. 16:31
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
JÓ.
2022. dec. 7. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!