Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit javasoltok erre a nem túl...

Mit javasoltok erre a nem túl egészséges helyzetre, illetve ehelyett? Olyan a munkám hogy sok órán keresztül csak azt tudom enni ami nálam van. Most hogy volt egy akció vettem 20 db Bounty szeletet és idonkent én megeszem egyet.

Figyelt kérdés
Még tart az akció, fogytán is van de nem akarok újat venni, ígyis drága nem egészséges stb. De compact kaja kéne. Oké hogy szendvics de valami jobb kéne ezért kérnék ötleteket.
2022. dec. 7. 10:35
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Elsősorban azt amit

valaki ki is próbált.

Nem hinném hogy csak szenvicsen rántotthúson szelet halon muzli szeleten éltek meg csokin.

A másik alternatíva még abszurdabb hogy a világ összes elelmiszerét felsorolni...

2022. dec. 7. 13:31
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

11: na de most komolyan... Te korlátoztad be a feltételeket.

Én pl. bemegyek egy büfébe, kínai étterembe, vagy más önkiszolgálósba, és veszek meleg ebédet.

2022. dec. 7. 13:33
 13/30 A kérdező kommentje:
És zsebrevagod?
2022. dec. 7. 13:40
 14/30 anonim ***** válasza:

Most trollkodsz???

Nyilván megeszem ott.

2022. dec. 7. 13:45
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze sokat segítene, ha elárulnád, hogy milyen munkát csinálsz, ahol nincs ebédszünet se....
2022. dec. 7. 13:45
 16/30 anonim ***** válasza:

Mert szerinted itt eleteben soha senki nem evett meg szenvdicset? Ezzel-azzal toltott tortillat? Ezeket senki nem probalta?

Nem kene leragadni a parizsis zsemlenel talan es akkor nem unnad halalra! Lehet enni pl rantott husosat, fott tojasosat, tofusat, rantott cukkiniset, tojasrantottasat, rantott sajtosat,grill sajtosat, grill husisat, hummuszosat. Megtomod zoldsegekkel, mindenfelevel es kiralyi kaja!

Most egy csomot felsoroltam neked, tessek, szivesen. De legyel mar magadtol is kreativabb, millio+1 recept van a neten.

Tortilla ugyanez, barmivel megtoltheted.

De ehetsz hideg pizzat is, vihetsz zabkasat is, vihetsz salatat is...

Millio+1 kajat vihetsz.

Es igen, ha nem vagy hajlando beulni sehova se vagy epp nem teheted meg, akkor lenyeled a bekat es elfogadod,hogy ameddig ezen a munkahelyen dolgozol, azt eszel, ami van, amit viszel. Ha semmi se tetszik, akkor ennyi.

Aki hulye, haljon meg, tartja a mondas.

Vagy haljon ehen 🤣🤣🤣

2022. dec. 7. 13:53
 17/30 A kérdező kommentje:
14 az a trollkodás amit te csinálsz. Nem a kérdésre adsz választ.
2022. dec. 7. 14:02
 18/30 A kérdező kommentje:

5. Van ebédszünet. De ebéd nélkül mit sem ér. A munka miert számít? A zsebet nem befolyásolja

16 szenvicset már említették.

A tortillát majd te vágod zsebre.

A hideg pizzát is neked ajánlom, szeretettel a hideg kásával együtt.

Azt elhiszem hogy millió egy kaja van, de nem az a kérdés hogy hány van.

2022. dec. 7. 14:08
 19/30 anonim ***** válasza:

De miert kene a zsebedben tartani a kajat??? Viszel egy hatizsakot es beteszed!!

Jo, akkor haljal ehen, ha ennyire szerencsetlen vagy, szia 😂😂😂😂😂

2022. dec. 7. 14:17
 20/30 A kérdező kommentje:
Majd te cipeldsz egesznap hatizsakot
2022. dec. 7. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!