Mit javasoltok erre a nem túl egészséges helyzetre, illetve ehelyett? Olyan a munkám hogy sok órán keresztül csak azt tudom enni ami nálam van. Most hogy volt egy akció vettem 20 db Bounty szeletet és idonkent én megeszem egyet.
Szendvics, mindenfelevel toltve, zabkasa dobozban, tortilla megtoltve salataval, hussal, akarmivel. Ilyesmiket lehet vinni.
Ne szorakozz mar, hogy bountyn elsz munka kozben..basszus, hany eves vagy, 10?
Ha van melegítésre lehetőség és nincs kedved főzni, akkor rendelj. Egy csomó helyen van menü, amit kiszállítanak. Pl e-food, teletál stb.
Ha nincs egy mikró se, akkor pedig maradnak az előző kettő hozzászólásban felsorolt hideg élelmiszerek.
Utcán dolgozom. Mondjuk Gondolom lehet rendelni egy ház elé is vagy akár egy telefonfülkébe is de nem akarnék ott dekkolni fél órát míg kihozzák.
2. Azért 20 db Bounty megevése nem Bountyn élést jelent...
Inkább valami müzli-szeletet egyél, abban legalább némi gabona is van... Bár az is túlcukrozott.
De nem értem, miért nem fér be a zsebedbe egy otthon elkészített szendvics. Az se foglal el több helyet, mint néhány bounty....
9: sose értettem ezeket a kérdezőket...
Ha csak megerősítést vár, akkor konkrétan írja oda, hogy "légyszi, csak az írjon, aki ugyanezt gondolja".
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!