Kolozsvári szalonnát hogyan lehetne rághatóvá tenni?
Figyelt kérdés
Kolozsvári szalonnát vettem, kenyérrel, hagymával akartam volna borhoz enni, de akármilyen vékonyra szelem, alig lehet elrágni. Mit csináljak vele? Főzzem meg egészben, vagy szeletenként süssem ki? Milyen szalonnát kellett volna helyette vennem?2022. okt. 9. 13:51
1/9 anonim válasza:
Paprikás fejhúst. 🙂Isteni.
A kolozsvárit süsd meg hagymával, majd üss rá tojást, szórd pirospaprikával, paradicsomszeletek a tányér szélére.
2/9 anonim válasza:
Ha rágós a füstölt Kolozsvárid, akkor egyértelműen nyers.
Én a legjobban szeretem megfőzni, mert akkor a főzőlé is felhasználható bableveshez, káposztához, lencséhez..,,stb.
Sütni nem szeretem, mert baromi sós sütve, meg kevésbé gazdaságos.
3/9 anonim válasza:
A császár szalonna, ami főtt. A kolozsvári és angol szalonnák "nyersek" és kemények. Az ilyet vagy főzve, vagy sütve érdemes enni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
2022. okt. 9. 14:19
5/9 anonim válasza:
Én szalonnázgatni az erdélyi szalonnát szeretem, de ez nem füstölt., hanem pácolt. Viszont azonnal ehető és szerintem nagyon finom.
6/9 anonim válasza:
Kicsit süsd át a szeleteket, de óvatosan ki ne száradjon.
7/9 qkker1 válasza:
Sous-vide fűszerekkel csodát tesz.
8/9 qkker1 válasza:
Vagy csak lábosban/fazékban megabálod /egész bors, hagyma , fokhagyma, + 1-2 fahéjrúd és 10-15 szegfűszeg nagyon kellemessé teszi /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!