Kolozsvári szalonnát hogyan érdemes megsütni?
Persze. Akár szeletbe és kakastaréjra, akár csíkokra.
Akár bőrével, akár anélkül.
A hasonló húsos szalonna részből készült Császár szalonna az főtt,-füstölt, tehát puha, míg a Kolozsvári szalonna az pácolt, -füstölt, tehát kemény. Én a Kolozsvárit mindig valamibe belefőzöm.
Ha jó vékonyra szeleteled, szerintem meg lehet sütni. Ha nem lenne elég puha, akkor fedő alatt 20 perc párolás csodákra képes.
#5
Remélem nem az egészet sütötted meg, csak kísérletképpen 2 szeletet!
Így megsütve is beleteheted vízbe és főzheted egy darabig, bár az eredmény nem ugyanaz lesz, mintha fordítva csináltad volna, de legalább ehető lesz. A vízben a sósságából is fog veszíteni.
És legközelebb várj meg egy pár választ!:)
:))) Hat ez jo ("Igen, már rájöttem.")
Ha legkozelebb ugyan ilyen hust szeretnél kesziteni a ferjednek, akkor nyers császárhúst hasznalj, az sikerulni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!