Miért romlik meg olyan gyorsan a szalonna?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
régen nagyim mindig adott egy nagy adag szalonnát, teljesen jól elállt a spájzban nálunk jó sokáig. Viszont amiket manapság veszek, csak pár napig áll el. Nem, nem csak a boltira gondolok. A hentesnél házi kolozsvárit is szoktam venni, de az is csak max. 5 nap a hűtőben. Mi az oka annak, hogy nem állnak el a szalonnák 4-5 napnál tovább? A minőségi se :(
2021. okt. 2. 07:45
1/6 anonim válasza:
Mert a hentesnél sem pácolják/füstölik rendesen. A vevök reklamálnak, ha a szalonna sós (mert a só egészségtelen), meg erösen füstölt (mert az rákkeltö), enélkül meg nem áll el pár napnál tovább.
2/6 anonim válasza:
a jó szalonna eláll.ha tényleg rendesen füstölik. nekem fél éves szalonnám van a kamrában
3/6 anonim válasza:
A hentesnél ne is keress igazi házi szalonnát ,csak a neve az.
4/6 anonim válasza:
Az is számít, hogy mennyire van kiszáradva. Ebben segít a besózás meg a hosszan tartó "füstölés".
5/6 anonim válasza:
4-5 nap? Ott a hűtőddel van gond…
6/6 A kérdező kommentje:
5. Semmi gond nincs a hűtőmmel. Tökéletesen jól hűt, ahogy az ezelőtti hűtő is.
2021. nov. 1. 19:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!