Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki, milyen szaloncukrot vesz?

Ki, milyen szaloncukrot vesz?

Figyelt kérdés
Az olcsóbb kimérősből ami kb. 2500 - 3000 Ft / Kg. Vagy a drágább szamos vagy stühmer, vagy Milika, TIBI, Vadász. Amik 12000 - 14000 Ft / kg. Te melyiket veszed? És melyikből mennyit veszel? Én 1 kg szamos-at vettem vegyes ízben például kókusz, zserbó ízekben. És te melyiket veszed meg? Vagy már meg is vetted?

tegnapelőtt 15:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem veszünk. A férjem és én is mindig kapunk a cégtől a karácsonyi csomagba.

Én általában Milkát szoktam, lehet választani milyen ízűt(most joghurtosat kértem). A férjemék mindig jó minőségűt kapnak. Szamos, Stühmer. De most a Sulyán cukis válogatást kaptak.

tegnapelőtt 16:04
 2/15 anonim ***** válasza:
62%

Én készítem cukormentesen.

A jó minőségű, cukormentes szaloncukor megfizethetetlenül drága nekem.

tegnapelőtt 16:34
 3/15 A kérdező kommentje:
2-es! Kapható a cukor mentes szaloncukor! Csak keresni kell! Legtöbbször külön árulják, és inkább kifejezetten csak az édesség boltok. De stühmer és a szamos is árul cukor menteset. Csak kb 16-18 ezer FT/kg az ára.
tegnapelőtt 16:39
 4/15 anonim ***** válasza:
41%
Utálom a szaloncukrot. Egy hulladék mind, amit kóstoltam. Pedig drágát is vettem már. Gyermekkoromban, több mint 20 éve ettem utoljára finomat. Szóval nem veszek szaloncukrot. Amit a cég ad, az kerül a fára.
tegnapelőtt 17:26
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Sima kimérősből veszek. Az összes fajtából szoktam venni, kivéve a zselés mert azt senki sem szereti a családban, a kedvenc a kókusz és a marcipán.
tegnapelőtt 17:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok: pont azért készítem én, mert nem adok érte annyi pénzt.

Tudom, hogy van rengeteg fajta, de kizárólag a zseléset szeretem, azt itthon meggybefőtt levéből, eritrittel, zselatinnal elkészítem, és magas kakaótartalmú étcsokival bevonom.

Töredékébe kerül a bolti árnak és finom.

tegnapelőtt 17:30
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem érdekel az ára vagy a márkája, csak zselés legyen!
tegnapelőtt 18:08
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

Sima kimérőset szoktunk. Volt, hogy bepróbálkoztunk márkásabb darabokkal, mint a Szamos vagy a Strümer, de közel sem tűntek egyikőnknek se annyira jónak, hogy megérjék a sokszoros árat.

Amúgy kókuszos, zselés és rumos diós amiket mindenki imád.

tegnapelőtt 18:36
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Konzumot vettem - már rég megettem 😩 6-6500 volt kilója, felet vettem csak
tegnapelőtt 18:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Két marék zseléset, csak a fára. Mert nosztalgikus.
tegnapelőtt 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!