Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki, milyen szaloncukrot vesz?

Ki, milyen szaloncukrot vesz?

Figyelt kérdés
Az olcsóbb kimérősből ami kb. 2500 - 3000 Ft / Kg. Vagy a drágább szamos vagy stühmer, vagy Milika, TIBI, Vadász. Amik 12000 - 14000 Ft / kg. Te melyiket veszed? És melyikből mennyit veszel? Én 1 kg szamos-at vettem vegyes ízben például kókusz, zserbó ízekben. És te melyiket veszed meg? Vagy már meg is vetted?

dec. 16. 15:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Vadászt, minden fajtája bejön!
dec. 16. 20:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Vadász kimérős és Milka.
dec. 17. 10:22
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Stühmer válogatást szoktunk venni. Igényes a csomagolás, színes és ízletes benne a szaloncukor. 340 grammos teljesen elég nálunk mivel eleve több édességet fogyasztunk az ünnepi szezonban.
dec. 17. 13:13
 14/21 anonim válasza:
68%
Mi igazábol valahogy mindig utolsó pillanatra hagyjuk, és abból veszünk ahol éppen vásárlunk és van (mert hogy volt már hogy meglepődtem mikor pár nappal kari előtt már kb semmennyi nem volt). Párszor anyájdékba kaptunk Sulyános szaloncujrot, hát kifejezetten rossz volt , nem csak hogy nem éri meg az árát.
dec. 17. 18:11
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
Mindig a Demeter manufakturától veszünk. Idén is sós karamellásat és ami új, az a pezsgős eper.
dec. 17. 22:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta nem teszek a fára szaloncukrot. Venni enni, milka feketeerdőt, és zselést szoktunk. Idén nem veszek, rohadt drága. Illetve nagymamának veszünk, küldünk 1 csomagot, mert ő asztán tényleg nem költ rá.

De csinálok gesztenyés csokoládés meggyes muffint, mézes fahéjas gyömbéres kekszet, 1-1kg lisztből. Szerintem jobban járunk.

Ha esetleg karácsony után elfogadható áron lehet kapni, majd veszek, mert szeretjük, ha nem az sem baj.

dec. 18. 14:11
 17/21 anonim ***** válasza:
67%

Nem szeretem a szaloncukrot, így nem is szoktam venni. Korábban a cégtől kaptam karácsonyi csomagban, idén nem volt benne. Stühmer finom olyat már ettem vagy szamost vettem tavaly a férjemnek, mert a zseléset szereti és nekik van minőségi belőle. Drága, de 1 doboznál több nem is kell.

Gagyi, olcsó szaloncukrot nem veszek csak mert olcsó, mert élvezhetetlen úgyis, mire megyek vele hogy van belőle egy rakat.

Idén valószínű semmilyet nem veszek, nem állunk most jól anyagilag.

dec. 18. 14:12
 18/21 anonim ***** válasza:
51%

Ez olyan pont mint a húsvéti csoki nyúl meg a télifagyi.

Sz@r? Az hát. Kommersz? Ja.

De ugyanakkor ez az ünnep íze, a gourmandabb verzió nem ugyanaz.

Pont mint amikor a nagymamáink generációjának hozott narancsot a Mikulás. Mi már nem tekintünk úgy a narancsra, mint ők a 40-50-60as években, de az íz az ugyanaz, emlék, hagyomány.

Ezt se lehet pótolni valami nagyon nyakatekert narancs ízesített bombon akármivel, ez az ami.

dec. 18. 15:55
 19/21 Heavenly Host 77 válasza:
52%
Vadász kimérős, bolti kimérős
dec. 18. 18:18
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Tihanyi levendulás szaloncukor, pisztáciás Stühmer, tojáslikőrös Stühmer, feketeerdő és marcipán ízű Milka.
dec. 25. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!