Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki, milyen szaloncukrot vesz?

Ki, milyen szaloncukrot vesz?

Figyelt kérdés
Az olcsóbb kimérősből ami kb. 2500 - 3000 Ft / Kg. Vagy a drágább szamos vagy stühmer, vagy Milika, TIBI, Vadász. Amik 12000 - 14000 Ft / kg. Te melyiket veszed? És melyikből mennyit veszel? Én 1 kg szamos-at vettem vegyes ízben például kókusz, zserbó ízekben. És te melyiket veszed meg? Vagy már meg is vetted?

tegnapelőtt 15:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Vadászt, minden fajtája bejön!
tegnapelőtt 20:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Vadász kimérős és Milka.
tegnap 10:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Stühmer válogatást szoktunk venni. Igényes a csomagolás, színes és ízletes benne a szaloncukor. 340 grammos teljesen elég nálunk mivel eleve több édességet fogyasztunk az ünnepi szezonban.
tegnap 13:13
 14/15 anonim válasza:
Mi igazábol valahogy mindig utolsó pillanatra hagyjuk, és abból veszünk ahol éppen vásárlunk és van (mert hogy volt már hogy meglepődtem mikor pár nappal kari előtt már kb semmennyi nem volt). Párszor anyájdékba kaptunk Sulyános szaloncujrot, hát kifejezetten rossz volt , nem csak hogy nem éri meg az árát.
tegnap 18:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindig a Demeter manufakturától veszünk. Idén is sós karamellásat és ami új, az a pezsgős eper.
tegnap 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!