Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szeretitek a Stühmer szaloncuk...

Szeretitek a Stühmer szaloncukrokat?

Figyelt kérdés
nov. 10. 06:33
1 2
 1/19 kürtőskalácska ***** válasza:
100%
Igen.
nov. 10. 07:05
 2/19 A kérdező kommentje:
A pisztáciás fehér csokisat kóstoltátok már?Van annyira finom mint amilyen drága?
nov. 10. 07:19
 3/19 anonim ***** válasza:
11%

kinek mi a finom

kinek mi a drága

nov. 10. 07:33
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem
nov. 10. 07:33
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
Én nagyon édesszájúnak gondolom magam, de valamiért ez a márka soha nem jött át. Van a családban, aki szinte minden alkalomra valami Stühmer terméket ad, szerintem egyáltalán nem kiemelkedő, főleg az ízesített csokijaik nagyon furák nekem. Egy Lindt nekem 1000x jobban ízlik, pedig árban egy kategória a kettő.
nov. 10. 08:09
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Már meg is vettem, amíg még van a különlegesekből.
nov. 10. 08:18
 7/19 A kérdező kommentje:
Igen, finom a Lindt.Csak nem láttam még belőlük cukormentes változatot.
nov. 10. 08:18
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nagyon mű és édes.

A lidtet szeretem

nov. 10. 08:47
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon nem, csodálkozom is a nagy felhajtáson körülötte.
nov. 10. 08:57
 10/19 anonim ***** válasza:
74%

9. Csak feltételezésem: Stühmer Frigyes német származású cukrász, cukorkakészítő, akinek munkássága Magyarországra tehető. Bár az üzem több válságot is megért, Stühmer név egészen a második világháborúig jól csengő magyar márka volt. Hasonlóan mint a Zwack unikum.

Bár több generáció is felnőtt azóta, azért mégis csak „átöröklődött” a szülőktől, hogy ezek voltak az igazik, bezzeg régen minden jobb volt.

És mivel divat is a régi dolgok után vágyakozni, ezt meg is lovagolják a gyártók.

A Lindt-hez nincs semmiféle kötődés.

nov. 10. 09:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!