Szaloncukrot csak karácsony környékén lehet kapni, vagy év közben is van?
Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 22:19
1/9 Somló Volán Zrt. válasza:
Szerintem ezt évközben is lehet venni nagyobb boltokban. Őszintén szólva nem tudom. Meg kell nézni az édesség részleget év közben, hogy van e ilyesmi. Szaloncukrot tudtommal házilag is lehet készíteni valahogy, csak már nem tudom hogy.
2/9 anonim válasza:
Pl tavasszal/ nyáron én nem láttam sehol sem szaloncukrot.Igazából az ünnepek leteltével még januárban kiárusítják a megmaradt készletet és annyi..Majd elkezdik ismét árulni ősszel.
3/9 anonim válasza:
Ez magyar édesség, és karácsonyi. Más időszakban nem kapható.
De sokféle van belőle, nem csak a klasszikusok. És nagyon sok hasonló van, amit nem szaloncukornak hívnak, de olyan.
4/9 anonim válasza:
Sztem neten nagytetelben rendelhetsz evkozben is... nagykerbol. Most lattam olyat, h szaloncukor webshop, ahol eros pistasat is lehet rendelni.🤮
5/9 anonim válasza:
4: az Erős Pistás egyáltalán nem olyan, mint gondolod :)
6/9 anonim válasza:
Sparban szokott lenni év közben is kilóra. Asszem
7/9 anonim válasza:
Karácsonyi időszakon kívül általában csak a megmaradt készleteket árusítják ki. Boltokban januárban, esetleg még februárban is emiatt néha még lehet kapni (alaposan leárazva), webshopokban én volt, ahol láttam még nyáron is, bár nem sok helyen.
8/9 anonim válasza:
Nálunk Spar van, itt tuti nincs év közben. Ahogy az előző írja, leakciózzák ami megmaradt, utána sokáig nincs. Viszont kb szeptembertől már van.
Webáruházban szerintem is lehetséges szerezni.
9/9 anonim válasza:
csak karácsonykor kapni mivel szezonális termék. csokitélapót, csokinyulat is csak annak ünnepeikor tudsz vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!