Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szaloncukrot csak karácsony...

Szaloncukrot csak karácsony környékén lehet kapni, vagy év közben is van?

Figyelt kérdés

2023. dec. 29. 22:19
 1/9 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
20%
Szerintem ezt évközben is lehet venni nagyobb boltokban. Őszintén szólva nem tudom. Meg kell nézni az édesség részleget év közben, hogy van e ilyesmi. Szaloncukrot tudtommal házilag is lehet készíteni valahogy, csak már nem tudom hogy.
2023. dec. 29. 22:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pl tavasszal/ nyáron én nem láttam sehol sem szaloncukrot.Igazából az ünnepek leteltével még januárban kiárusítják a megmaradt készletet és annyi..Majd elkezdik ismét árulni ősszel.
2023. dec. 29. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez magyar édesség, és karácsonyi. Más időszakban nem kapható.

De sokféle van belőle, nem csak a klasszikusok. És nagyon sok hasonló van, amit nem szaloncukornak hívnak, de olyan.

2023. dec. 29. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Sztem neten nagytetelben rendelhetsz evkozben is... nagykerbol. Most lattam olyat, h szaloncukor webshop, ahol eros pistasat is lehet rendelni.🤮
2023. dec. 29. 22:55
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
4: az Erős Pistás egyáltalán nem olyan, mint gondolod :)
2023. dec. 30. 02:18
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
Sparban szokott lenni év közben is kilóra. Asszem
2023. dec. 30. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Karácsonyi időszakon kívül általában csak a megmaradt készleteket árusítják ki. Boltokban januárban, esetleg még februárban is emiatt néha még lehet kapni (alaposan leárazva), webshopokban én volt, ahol láttam még nyáron is, bár nem sok helyen.
2023. dec. 31. 02:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk Spar van, itt tuti nincs év közben. Ahogy az előző írja, leakciózzák ami megmaradt, utána sokáig nincs. Viszont kb szeptembertől már van.

Webáruházban szerintem is lehetséges szerezni.

2023. dec. 31. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
csak karácsonykor kapni mivel szezonális termék. csokitélapót, csokinyulat is csak annak ünnepeikor tudsz vásárolni.
jan. 7. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!