Mitől lehet kellemetlen íze a sertéstepertőnek? NEM olyan "bélzsír" ízű!
Figyelt kérdés
Persze nehéz körülírni, milyen. Tk. nem is lehet. Gondolom, találkoztatok már olyan tepertővel, amelynek egy része fura, rossz ízű. Én a fenti néven ismerem, de lehet csacskaság.
De ez most nem olyan. Nem akarom félrevinni, de mintha higítóba mártották volna. Vagy nem tudom.
Sokat vettem és drágán, de lehet ki kellene dobnom. Nem mindegyik rossz, de a szelektálás csap kódtolással megy.
Ti mit tennétek? Kuka, igaz?
Egyébként olyan hentesnél vettem, ahol az évek alatt soha nem kaptam rossz minőséget.
2022. jún. 18. 13:46
21/22 anonim válasza:
20-as tudok belet húrolni,láttam már malacot.Csak nem biztos,hogy máshol is azt nevezik bélzsirnak,mint nálunk.Amugy miből gondolod,hogy finnyás vagyok?A városi is megeszi a hurkat,kolbászt attól,hogy nem tart malacot.
22/22 anonim válasza:
21. Nem tudom, de nekem elsőre az jött le hogy az miatt nem szereted a hurkát/kolbászt mert disznóbélbe van töltve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!