Hol érdemes húst beszerezni? Hentes vagy üzletlánc? Piac kilőve, mert nincs a közelben
Az üzletláncokban kapható tálcás húsok, pl egy Master good, gondolom azért alaposan ellenőrízve van, mármint maga a telephely. Míg egy sarki kis magánhentest, nem ellenőríznek annyira.
Én még sose vettem szerencsére büdös húst, általában jó minőségű dobozos húst veszek az üzletben, nagybevásárláskor, de ezt olyan 'egészségtelennek" érzem.
Ha a hentestol veszem akkor kicsit nyugodtabb vagyok, de a múltkor pl otthon vettem észre hogy pici hangyák vannak a húsban, ilyen sose volt a bolti dobozos hússal.
Amúgy nem nagy mennyiség, kB 1,5 kiló húst eszünk egy héten ketten.
Én szupermarketben veszem, mert már jártam úgy, hogy a hentestől vásárolt hús romlott volt.
Az pedig nálam alap, hogy ahol egyszer romlott, vagy férges a hús, ott soha többé nem vásárolok, mert hányadék a higiéné.
Azért ha a hentes folyamatosan romlott húst árul híre megy
Egyébként ő pont fel tudja használni töltelék áruba .
Általában hentesnél veszem mert nem szeretem a vákuumozott húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!