Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol érdemes húst beszerezni?...

Hol érdemes húst beszerezni? Hentes vagy üzletlánc? Piac kilőve, mert nincs a közelben

Figyelt kérdés

Az üzletláncokban kapható tálcás húsok, pl egy Master good, gondolom azért alaposan ellenőrízve van, mármint maga a telephely. Míg egy sarki kis magánhentest, nem ellenőríznek annyira.

Én még sose vettem szerencsére büdös húst, általában jó minőségű dobozos húst veszek az üzletben, nagybevásárláskor, de ezt olyan 'egészségtelennek" érzem.

Ha a hentestol veszem akkor kicsit nyugodtabb vagyok, de a múltkor pl otthon vettem észre hogy pici hangyák vannak a húsban, ilyen sose volt a bolti dobozos hússal.

Amúgy nem nagy mennyiség, kB 1,5 kiló húst eszünk egy héten ketten.

jan. 20. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én szupermarketben veszem, mert már jártam úgy, hogy a hentestől vásárolt hús romlott volt.

Az pedig nálam alap, hogy ahol egyszer romlott, vagy férges a hús, ott soha többé nem vásárolok, mert hányadék a higiéné.

jan. 20. 15:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nagyon jó a hentes. Boltit is szoktam venni, kivéve tesco, ott napi szinten van romlott hús panasz.
jan. 20. 17:40
 3/12 kis kolbász ***** válasza:
100%
A henteseket nem ellenőrzi senki, én se merek tőlük.
jan. 20. 18:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Is-is. Hónap elején amit kapok pénzt a szép kártyára abból húst és hentesárut veszünk. 30 e Ft értékben. Hónap végén már van, hogy nem a hentesnél veszünk mikor elfogyott hanem a lidlbe.
jan. 20. 19:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Dobozost (védőgázast) szoktam. Tuti tovább eláll, rendesen címkézve is van a csomagolás/lejárat ideje, nincs kint egy félig nyitott pultban egész nap. Nekem bónusz, hogy nálunk a dobozosok közt van előre kockázott, nekem meg rossz a csuklóm és a húsdarabolástól könnyen megfájdul.
jan. 20. 19:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Bemész a boltba és megveszed.
jan. 21. 00:43
 7/12 A kérdező kommentje:
A dobozos húst miután az üzembe becsomagolják, utána azt már nem tudja érni semmilyen környezeti hatás. Ami a pultba van, azzal kitudja mi történik míg az asztalodra ér. Meg azzal tudnak játszadozni is, főleg kisboltok, hogy kicsit már ragad de átmossák. Stb. Gondolom a dobozos hús is a pultba végzi miután lejárt
jan. 21. 06:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért ha a hentes folyamatosan romlott húst árul híre megy

Egyébként ő pont fel tudja használni töltelék áruba .

Általában hentesnél veszem mert nem szeretem a vákuumozott húst.

jan. 21. 08:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Én nem bízom a hentseben. Senki se látja ha megmossa, olajozza a húsárut, vagy ha bedarálja a romlott húst pl kolbaszba.
jan. 21. 10:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Hentesboltban inkabb
jan. 26. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!