Majonézes ketcupot általában minden nagyobb üzletláncnál lehet kapni?
Figyelt kérdés
Ha nem lehet kapni akkor végső soron én is össze tudom keverni a két komponenst.#majonéz #ketcup
2022. aug. 17. 09:52
2/4 anonim válasza:
Aldiban szoktam látni. Máshova nem igazán járok szóval azt nem tudom. :D
4/4 anonim válasza:
Ember! Egyszerű józan parasztész! Elmész a boltba és megveszed a majonézt és a ketchupot (ami az ízlésednek megfelelő - ha pl. a Heinz-et kedveled, akkor olyat), fogod magadnak, és szépen összekevered, ha erre a "majonézes ketchupra" vágysz.
(Én pl. a mustárt szeretem összekeverni a ketchuppal ha pl. hot-dogot, sült kolbászt vagy egyéb sült húst eszem, de olyannal még én sem találkoztam a boltban hogy "ketchupos mustár".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!