Mivel kenik be a zöldségesek az almát? Mitől lesz olyan ragacsos?
Figyelt kérdés
Ma vásárolt alma felületén valami iszonyú ragacsos szer van, nem is tudtam lemosni. Ez 100%, hogy nem az alma saját viaszos bevonata a héjon. A kezemről is alig bírom ledörgölni. Ráadásul az alma nem is túl friss.
Mi lehet ez a ragacs?
2022. márc. 16. 20:40
21/22 A kérdező kommentje:
Nagyon - nagyon köszönöm a hozzáértő választ és az információkat!
Megkaptam a kérdésemre a választ, tökéletesen.
Így már tökéletesen érthető, hogy miért volt ilyen a vásárolt alma, és abban is teljesen biztos vagyok, hogy ezen az említett étkezési viasz volt, nem méhviasz.
Méhviaszt ritkán lehet venni méhészeknél, őstermelőknél, alapvetően több mindenre csodaszer, mondjuk évek óta nem láttam, vagy csak horror árban.
Még egyszer köszönöm!
2022. márc. 17. 07:30
22/22 anonim válasza:
Én zsírról tudok, de annak nem szabadna ragadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!