Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A vajatartónak mi a haszna?

A vajatartónak mi a haszna?

Figyelt kérdés
Kaptam egy vajtartót és nem tudom mit értelme van. Tovább jó marad benne a vaj? Vagy csak jobban néz ki, mintha az eredeti csomagolásban lenne?
2022. febr. 15. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
65%
Nincs itt magas ló. Már leírtuk többen is, hogy a melegítő nem mackónadrág. De te csak fújod a magadét, beleillesztve szavakat abból amit elmondtunk neked, ezzel egy kétirányú kommunikáció látszatát keltve.
2022. febr. 16. 11:59
 62/68 A kérdező kommentje:

Utolsó. A mackónadrág a melegítő nadrág. Keress már rá könyörgöm ha nem tudod.

De nem is értem hogy vittétek így el a témát a vajtartótól.

Amit mint kiderült nem is a funkciója szerint használtok csak dísznek.

2022. febr. 16. 12:12
 63/68 anonim ***** válasza:
100%

Te vitted el a témát a starbucks-ban evésre......

Ami itt irreleváns!

De ha annyira ragaszkodsz: minden mackónadrág melegítő, de nem minden melegítő mackónadrág.

Remélem, érthető. :-D

Amit meg az utolsó mondatodban írtál (64) teljesen bemutatja, hogy funkcionális analfabéta vagy.

2022. febr. 16. 12:14
 64/68 anonim ***** válasza:
100%
64. Azért vitték el, mert szerintük aki nem használ vajtartót, az az öltözékére sem fordít kellő figyelmet.
2022. febr. 16. 12:16
 65/68 anonim ***** válasza:
100%

Nadrágot nem találtam, csak ruhát.

“ 1. Meleg öltözék, bő nadrággal, hosszú ujjú, nyakig érő felsőrésszel, amely vastag, bolyhos anyagból készül; melegítő- vagy tréningruha.”

(Forrás: wikiszótár)

Valóban jelent tréningruhát is, majd legközelebb mondom a haveroméknak, hogy mackóruhában kickboxolnak. Biztos népszerű leszek. (Legalább annyira, mintha egy karateruhát lepizsamáznék)

:)

2022. febr. 16. 12:31
 66/68 A kérdező kommentje:

Én vittem el a témát? Akkor nem is ti, akik az rejtegették igénytelen-e aki nem használ vajtartót? Amúgy mivel az én kérdésem, arra viszem, amerre akarom.

A funkcionális analfabéta meg az, aki nem a kérdésre válaszol. Vagyis mi a haszna a vajtartónak? Az a haszna, hogy nem avasodik meg a vaj a konyhapulton, mert nem éri levegő. És nem kell este kivenni a reggelire szánt vajat És nem az, hogy Erzsébet királynőnek ciki a papírjából kenni a vajat.

2022. febr. 16. 12:48
 67/68 anonim ***** válasza:
64%

Arról nem tehetünk, ha nem tudod értelmezni az önmagaddal szembeni igényesség fogalmát.

Aki saját magával igénytelen, az ugyanilyen a munkájában is. Odaveti-hányja, jó-lesz-az-úgy-is jeligére, minek hacafacázni....

Amikor építkeztünk, volt egy remek burkolónk. Igazán aprólékos figyelmességgel, alaposan végezte a munkáját. Egyszer pont ebédidőben mentünk ki az építkezésre. A puszta falak között dolgozott, de egy deszkát rátett egy festékesvödörre, megterítette egy kockás konyharuhával, és úgy ebédelt - késsel villával. A munkája is pontosan tükrözte ezt az alapvető igényességet.

2022. febr. 16. 14:25
 68/68 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, most kezdem elszégyellni magam.
2022. febr. 16. 14:48
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!