A vajatartónak mi a haszna?
Utolsó. A mackónadrág a melegítő nadrág. Keress már rá könyörgöm ha nem tudod.
De nem is értem hogy vittétek így el a témát a vajtartótól.
Amit mint kiderült nem is a funkciója szerint használtok csak dísznek.
Te vitted el a témát a starbucks-ban evésre......
Ami itt irreleváns!
De ha annyira ragaszkodsz: minden mackónadrág melegítő, de nem minden melegítő mackónadrág.
Remélem, érthető. :-D
Amit meg az utolsó mondatodban írtál (64) teljesen bemutatja, hogy funkcionális analfabéta vagy.
Nadrágot nem találtam, csak ruhát.
“ 1. Meleg öltözék, bő nadrággal, hosszú ujjú, nyakig érő felsőrésszel, amely vastag, bolyhos anyagból készül; melegítő- vagy tréningruha.”
(Forrás: wikiszótár)
Valóban jelent tréningruhát is, majd legközelebb mondom a haveroméknak, hogy mackóruhában kickboxolnak. Biztos népszerű leszek. (Legalább annyira, mintha egy karateruhát lepizsamáznék)
:)
Én vittem el a témát? Akkor nem is ti, akik az rejtegették igénytelen-e aki nem használ vajtartót? Amúgy mivel az én kérdésem, arra viszem, amerre akarom.
A funkcionális analfabéta meg az, aki nem a kérdésre válaszol. Vagyis mi a haszna a vajtartónak? Az a haszna, hogy nem avasodik meg a vaj a konyhapulton, mert nem éri levegő. És nem kell este kivenni a reggelire szánt vajat És nem az, hogy Erzsébet királynőnek ciki a papírjából kenni a vajat.
Arról nem tehetünk, ha nem tudod értelmezni az önmagaddal szembeni igényesség fogalmát.
Aki saját magával igénytelen, az ugyanilyen a munkájában is. Odaveti-hányja, jó-lesz-az-úgy-is jeligére, minek hacafacázni....
Amikor építkeztünk, volt egy remek burkolónk. Igazán aprólékos figyelmességgel, alaposan végezte a munkáját. Egyszer pont ebédidőben mentünk ki az építkezésre. A puszta falak között dolgozott, de egy deszkát rátett egy festékesvödörre, megterítette egy kockás konyharuhával, és úgy ebédelt - késsel villával. A munkája is pontosan tükrözte ezt az alapvető igényességet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!