Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Meddig ehető a hekk és a...

Meddig ehető a hekk és a csirkemell?

Figyelt kérdés
Ma vettem a Spar grill pultban egy hekket és egy szelet roston csirkemellet. Hűtőbe raktam. Melyik ehető holnap ebédre?

jan. 30. 22:58
A kérdező szavazást indított:
Mindkettő
Hekk
Csirkemell
Egyik sem
25 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkettő.
jan. 30. 23:11
 2/11 anonim ***** válasza:
18%

És ki tudja, hogy mikor készültek el, ki tudja hogy milyen hőmérsékleten tárolta Kovácsné Mancuska a boltban mielőtt ide-oda tette majd kolléganője Hauf Pirike neked becsomagolta?

És ezek után te meddig utaztattad hűtés nélkül?

Biztos ami biztos alapon, már ha feltétlenül meg szeretnéd enni bármelyiket is : 5 percig minimum 80 fokon melegítsd. Természetesen jól becsomagolva, hogy ne száradjon ki!

Jó étvágyat!

jan. 31. 00:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem tudom, mikor készült és mennyire friss alapanyagból. Forró volt, mikor kaptam (ez lehet a tárolástól). Kb fél óra volt hazavinni, közben langyosra hűlt. A hekk felét levágtam és megettem, a többit beraktam a hűtőbe. Gondoltam, elviszem ebédre, inkább a halon gondolkozom, hogy kidobjam-e.
jan. 31. 05:37
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Bőven ehető mindkettő. A hekk minimum 2 napig de én 3mig is enném. A csirkemell minimum 3 napig.

Nem értem az embereket akik ilyeneken görcsölnek. Erre van a hűtő. Növeli az eltarthatóságot. És vam hogy 4 napos kaját is megeszem (kivéve hal, gomba). Teljesen jók

jan. 31. 07:33
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Jó lesz még mind a kettő, hűtőben két napig semmi baja.
jan. 31. 08:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A normális ételek szinte kivétel nélkül addig ehetőek, amíg nem lesz undorító ízük és/vagy szaguk. Az orrod nem csak dísznek van!

Az állatok honnan tudják, hogy mit lehet megenni? Az utcán mit ennél, ha hajléktalansorsba kényszerülnél?

jan. 31. 10:50
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Akik ész nélkül összeesznek mindent ami még nem büdös :

[link]

Kérdező : a nagy fehérje tartalmú ételek különösen romlékonyak, nem szabad kockáztatni!

jan. 31. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

#7 - ja persze, majd a fél világ éhezni fog, mert egy full merevre beszívott fiatal már egy öt napja rohasztott féltartósított hulladékot evett:

"A belga fiú paradicsomos spagettije öt napig állt a konyhapulton."

Nagyon ritka az, hogy valaki nem érzi meg az étel romlott mivoltát. Ráadásul még a fennmaradó esetekben is egy hányás gyorsan megoldja a dolgot, ezért a civilizált világunkban az ételmérgezéses halálesetek rendkívül ritkák.

jan. 31. 14:02
 9/11 anonim ***** válasza:
49%

Előző hsz. végtelenül ostoba vagy de a természetes szelekció működik, rád is érvényes.

A srác "beszivva" nem ment volna edzésre. De ez most tényleg mindegy.

Ne terjeszd a veszélyes hülyeséget!

jan. 31. 18:04
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

Ha még erre jár valaki feltétlenül olvassa el az alábbi cikket!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal osztályvezetőjét. dr. Kasza Gyulát kérdeztük arról, hogy milyen alapvető szabályokat kell betartani az otthon elkészített ételek tárolása és elfogyasztása során, hogy a lehető legminimálisabbra szorítsuk az ebből adódó kockázatokat:

[link]

jan. 31. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!