A vajatartónak mi a haszna?
Figyelt kérdés
Kaptam egy vajtartót és nem tudom mit értelme van. Tovább jó marad benne a vaj? Vagy csak jobban néz ki, mintha az eredeti csomagolásban lenne?2022. febr. 15. 11:36
31/68 anonim válasza:
“Kiolvadni a fagyasztott dolog tud.”
Az ugye azért megvan, hogy a fagyott állapot azt jelenti, hogy valami megszilárdul, nem pedig azt hogy nulla celsius alatt van?
Eszerint a vaj amikor nem folyik, akkor “fagyott”.
32/68 anonim válasza:
29: de itt arról beszélt a kérdező, hogy amíg el nem fogy a vaj a saját papírjából, abból vág, és visszateszi, visszacsomagolva.
33/68 Andizsuzsi válasza:
"De az elsődleges célközönsége ennek a készségnek a komótos, polgári család."
Ezzel én vitatkoznék. Semmivel sem kerül több időbe levenni a vajtartó tetejét, illetve visszatenni evés után, mint kicsomagolni és visszacsomagolni.
"Az ugye azért megvan, hogy a fagyott állapot azt jelenti, hogy valami megszilárdul, nem pedig azt hogy nulla celsius alatt van?"
Az azért ugye megvan, hogy senki nem eszi a vajat folyós állapotban?
34/68 anonim válasza:
32. Aki ügyes, az megoldja vajtartó nélkül is.
35/68 A kérdező kommentje:
Nekem a reggelim konkrétan egy szelet toast kenyér vajjal és valami felvágottal. Ami kipakolós előkészület vázolva volt, konkrétan több idő, mint amíg megeazem a szendvicset.
2022. febr. 15. 18:02
36/68 anonim válasza:
34, akkor aki ügyes, az megoldja zsebkendő nélkül is? Éljen a parasztlengő! 😂
37/68 anonim válasza:
36. Hogy jön ide a zsebkendő? Én a vaj csomagolására gondoltam, konkrétan láttam olyan főzős videót ahol csak egyakkoradarabot vágtak le, amekkorát egyszerre elhasználtak. Szerintem ez étkezésnél is tud működni. Szóval, van aki használ vajtartót valaki meg nem.
38/68 anonim válasza:
37: lehetni lehet... Csak igénytelenség.
39/68 anonim válasza:
38. Van akinek így is megfelel.
40/68 anonim válasza:
Tudom. van akinek úgyis megfelel, hogy sámlin ülve, egy hokedliről eszi a paprikáskrumplit levert zománcú kislábosból... :-DDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!