Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A vajatartónak mi a haszna?

A vajatartónak mi a haszna?

Figyelt kérdés
Kaptam egy vajtartót és nem tudom mit értelme van. Tovább jó marad benne a vaj? Vagy csak jobban néz ki, mintha az eredeti csomagolásban lenne?
2022. febr. 15. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
100%
Én a pulton tartom a vajat, és a vajtartó pont erre való.
2022. febr. 15. 13:11
 12/68 anonim ***** válasza:
100%

VAn ez a vizes kerámia vajtartó, amiben szobahőmérsékleten sem olvadozik a vaj...

[link]

2022. febr. 15. 13:14
 13/68 anonim ***** válasza:
100%
A vajtartó azért van hogyha a pulton tárolod a vajat (a kenhetősége miatt ott való értelemszerűen) akkor nem megy rá légy, por, hangya stb. Mert igen ha abban tárolod már nincs pluszban becsomagolva is
2022. febr. 15. 13:57
 14/68 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"mindig kiolvadna majd visszadermed, újra kiolvad, újra vissza"

Kiolvadni a fagyasztott dolog tud.

2022. febr. 15. 14:10
 15/68 anonim ***** válasza:
82%

Hát nem tudom... Nekem olyan igénytelen dolog odadobni az asztalra a felvágottat a sparos csomagolópapírban, vagy műanyag vákumcsomagolásban, sajtot a zacskójában...

Így a vajat is tartóban teszem ki a megterített asztalra.

2022. febr. 15. 14:22
 16/68 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, bocsánat akkor. Én még úgy tanultam, hogy az olvadás az a folyamat, amikor a szilárd halmazállapotú anyag folyékonnyá válik. A hűtött vaj szilárd, a melegen hagyott majdnem folyik (nyilván hőmérséklettől függ). Ezért mertem az ilvadás szót használni.
2022. febr. 15. 14:24
 17/68 A kérdező kommentje:
Ha a pulton hagyom nem romlik meg?
2022. febr. 15. 14:25
 18/68 anonim ***** válasza:
100%
nem
2022. febr. 15. 14:33
 19/68 anonim ***** válasza:
100%
Én max egy hétre valót rakok ki, az nem romlik meg. Legalábbis a bolti. Néha veszek házi vajat, abból csak 2 napra valót teszek bele, ugyanis a hűtőben megromlik 1 hét múltán.
2022. febr. 15. 14:42
 20/68 anonim ***** válasza:
41%

A vajtartó olyan embereknek való, akiknek lehetőségük van arra, hogy a hétköznapokon is kényelmesen, szépen terített asztal mellett étkezzenek. Mint a szalvétatartó, -gyűrű, a só-, borstartó, olaj-, ecet tartó stb.

Fogod a kenyeres kosarat, felhajtod a kendőt a szeletelt kenyérről, kiveszel egy. A vajtartó fedelét leveszed, és kifejezetten vajazásra való késsel szépen megkened. Ha kettő perc alatt kell az egész családnak reggelit készíteni, és az utolsó falatoknál már mindenki kifelé halad sietve, oda felesleges.

2022. febr. 15. 14:55
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!