A vajatartónak mi a haszna?
Mi húsvétkor használjuk, amúgy nem nagyon eszünk kenyéren vajat. Inkább humuszt, sajtkrémet stb
Ha az ember 5ödjére csomagolja vissza a vajat a fóliába már kívül belül zsíros, úgy se marad, ragad stb. Ehhez jó a vajtartó
Kérdező, egyébként hogyan használjátok a vajat? kilököd az asztalra papírostul, és úgy vágtok belőle? Aztán meg visszagyűröd rá a csomagolást?
El nem tudnám képzelni így az étkezést..
" Majd a maradékot VISSZACSOMAGOLOM, nem összegyüröm"
A vajat - főleg, ha már csak 10-20 g van - nem tudod szépen visszacsomagolni, hiszen a vajas csomagolóanyagot kellene körbetekerned a vajon, hacsak le nem vágod róla mindig a felesleget.
Én a vajat nem vágható, hanem kenhető állagúan szeretem, ezért pl vacsora előtt kiteszem, hogy puhuljon. Majd vacsora után visszateszem rá a tetejét, és beteszem a hűtőbe. Akkora vajasdobozom van, amibe egy nagyobb vaj pont belefér. Nem nagy dolog, hogy amikor kifogy belőle a vaj, betegyem a gépbe és elmossam.
Pont annyi helyet foglal egy vajtartó, mint egy 25 dekás átlagos vaj.
Ha kicsi a hűtőd, akkor is frissen ennyi hely kell neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!