Milyen kaja hízlaló?
Figyelt kérdés
Hízni szeretnék, próbálok sokat enni. Tudom, hogy minden étel egy bizonyos mérték után hízlaló, de mi az, ami kis adagban is nagy kalóriabomba?:D2021. aug. 3. 22:50
1/12 anonim válasza:
Zsiradékok (olaj, vaj, stb.), olajos magvak.
2/12 A kérdező kommentje:
Konkrét kajákra gondoltam, de azért köszönöm!:)
2021. aug. 3. 23:07
3/12 anonim válasza:
Churros és 1-2 bögre 3,5%-os tej, gyümölcslevek, sült kolbász mustárral és félbarna kenyérrel, gyümölcslé, bolti müzli. De néha becsúszhat egy sajtos lángos, valami brutálisabb hamburger (pl. chili cheese bacon king), mellé sült hagymakarika és normál kóla...
4/12 anonim válasza:
Kaloriatobbletnel barmi.
Amugy gyorskajak, olajban sult etelek.
Csoki chips stb.
5/12 anonim válasza:
Minden olyan emberi fogyasztásra alkalmas állati esetleg növényi eredetű szilárd vagy cseppfolyós kalória tartalommal rendelkező étel illetve étel származék.
6/12 anonim válasza:
Kedvenc hizlaló kajam ez: kalácsot megkensz mogyorovajjal, erre mehet lekvár/banán/méz/Nutella. Tejjel a legjobb.
7/12 anonim válasza:
Minden olyan kaja amiben sok liszt, cukor es zsiradek (olaj-zsir-vaj) van. Hizlal tovabba a tul nagy adag etel es a mozgasszegeny eletmod.
9/12 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy a túrós tészta eléggé. Amúgy, ha az anyagcseréd fel van pörögve, ehetsz akármit, nem nagyon fogsz hízni! Legyél depressziós, attól az anyagcseréd lelassul! :)
10/12 anonim válasza:
Rengeteg cukor, ami az egekbe löki az inzulinszintet. Ez a legjobb megoldás, hidd el! A szervezet automatikusan rakja fel a zsírpárnákat! Megvan ennek a biológiai magyarázata is, de ez a lényeg! Csak cukorbeteg ne legyél! A cukorbetegség és az elhízás legtöbbször kéz a kézben járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!