Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen kaja hízlaló?

Milyen kaja hízlaló?

Figyelt kérdés
Hízni szeretnék, próbálok sokat enni. Tudom, hogy minden étel egy bizonyos mérték után hízlaló, de mi az, ami kis adagban is nagy kalóriabomba?:D

2021. aug. 3. 22:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Zsiradékok (olaj, vaj, stb.), olajos magvak.
2021. aug. 3. 23:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Konkrét kajákra gondoltam, de azért köszönöm!:)
2021. aug. 3. 23:07
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Churros és 1-2 bögre 3,5%-os tej, gyümölcslevek, sült kolbász mustárral és félbarna kenyérrel, gyümölcslé, bolti müzli. De néha becsúszhat egy sajtos lángos, valami brutálisabb hamburger (pl. chili cheese bacon king), mellé sült hagymakarika és normál kóla...
2021. aug. 3. 23:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kaloriatobbletnel barmi.

Amugy gyorskajak, olajban sult etelek.

Csoki chips stb.

2021. aug. 3. 23:49
 5/12 anonim válasza:
82%
Minden olyan emberi fogyasztásra alkalmas állati esetleg növényi eredetű szilárd vagy cseppfolyós kalória tartalommal rendelkező étel illetve étel származék.
2021. aug. 3. 23:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedvenc hizlaló kajam ez: kalácsot megkensz mogyorovajjal, erre mehet lekvár/banán/méz/Nutella. Tejjel a legjobb.
2021. aug. 4. 00:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden olyan kaja amiben sok liszt, cukor es zsiradek (olaj-zsir-vaj) van. Hizlal tovabba a tul nagy adag etel es a mozgasszegeny eletmod.
2021. aug. 4. 10:08
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
Minden hízlal, nyugodj bele.
2021. aug. 4. 11:10
 9/12 anonim ***** válasza:
20%
Én úgy hallottam, hogy a túrós tészta eléggé. Amúgy, ha az anyagcseréd fel van pörögve, ehetsz akármit, nem nagyon fogsz hízni! Legyél depressziós, attól az anyagcseréd lelassul! :)
2021. aug. 5. 09:09
 10/12 anonim ***** válasza:
40%
Rengeteg cukor, ami az egekbe löki az inzulinszintet. Ez a legjobb megoldás, hidd el! A szervezet automatikusan rakja fel a zsírpárnákat! Megvan ennek a biológiai magyarázata is, de ez a lényeg! Csak cukorbeteg ne legyél! A cukorbetegség és az elhízás legtöbbször kéz a kézben járnak.
2021. aug. 5. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!