Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nincs a Nutellának egészséges,...

Nincs a Nutellának egészséges, nem hízlaló változata?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a nutellát, de tudom, hogy egészségtelen és hízlaló. Nincs valami olyan termék, ami ízre hasonló, mint a nutella (vagy más, valamilyen finom mogyorókrém)?

2021. jan. 24. 23:33
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Csinald meg magadnak, sok recept van neten. Abba azt raksz amit szeretnél.

Mogyorovajnak egyebkent van ilyen dietas valtozata, szerintem keress ra, biztos találni fogsz, viszont joval dragabb lesz mint a sima nutella. De nyilvan nem 1 honapra veszed szoval lehet hogy megerne:)

2021. jan. 24. 23:43
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Van egészségesebb változat, a sima mogyorókrém, cukormentes változat. De kalória ugyanannyi van benne, szóval ugyanúgy hizlal.
2021. jan. 24. 23:44
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Ami igazán finom, az egészségtelen és hízlal.

Ha lenne is diétás változata, az sosem volna pont ugyanaz az íz.

2021. jan. 24. 23:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás: Ne egyél belőle annyit, pláne egyszerre. Kis mennyiségtől még semmi bajod se lesz, sőt, talán még egészséges is a maga módján. Egyébként kis túlzással majdnem minden egészségtelennek nevezhető, szóval nem hiszem, hogy pont egy édességnél kellene ezen fennakadni.
2021. jan. 25. 01:02
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Egészségesebb biztos van, kalóriaszegény nincs. Alapból kalóriadús a mogyoró, a többiről ne is beszéljünk.
2021. jan. 25. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
2021. jan. 25. 08:40
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Diablo!
2021. jan. 27. 23:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2021. jan. 29. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem eltúlozva és egészségtudatos étkezés mellett nem okoz bajt a Nutella. Rostdús étkezés mellett nyugodtan eszek bármit és csak 2 kilóval jojózok. Például rozscipóra kenve nagyon jó a Nutella. Amikor leugrik az a 2 kiló, az elvileg már kevés is nekem.

35/F

2023. nov. 21. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!