Melyik pizzatészta lenne az egészségesebb?
Figyelt kérdés
Nem vagyok és nem is leszek vegán-bio-mindenről lemondós ember soha, de szeretek kísérletezni.
A sima fehér lisztet cserélném le, gondolkodtam teljes kiőrlésűn, esetleg rizs liszten (mert az még glutén mentes is)
Kinek mi vállt be jobban, melyiket gondoljátok egészségesebben?
Esetleg valakinek tuti receptje ami egészségesebb a hagyományosnál?
A paradicsom alapot én magam csinálom, szóval nem a bolti tubusos lenne.. :)
Előre is köszönöm a tippeket/tanácsokat :)
2021. jan. 9. 19:00
1/6 anonim válasza:
A rizslisztet azonnal felejtheted is...
Kelttésztát nem tudsz gluténmentesből csinálni!
2/6 anonim válasza:
A normál fehér liszt mitől lenne egészségtelen?
A mennyiségen van a hangsúly! Ne malomkerék nagyságú pizzát egyél meg egyszerre, fél kiló lisztből... :-D
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Próbáld ki magad sikér tartalmú búza liszttel (azt hiszem a kenyérlisztek kifejezetten ilyenek) vagy ha nem találsz ilyet, akkor a hagyományos búza liszthez tegyél pluszba sikért, ha azt találsz.
5/6 anonim válasza:
félig sima, félig tk. liszt keveréke. ezzel finom a pizza és laktat is. pariszósszal, sonkával és friss salátával egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!