Hogyan illeszthető bele a csiperkegomba a diétás étrendbe? Hogyan lehet a legkevésbé hízlaló módon elkészíteni főételként?
Nagyon könnyen, annyira lightos cucc, hogy egy normális étkezésnél direkt kell hozzá egy nagy halom szénhidrát vagy zsír, hogy a jóllakást is segítse...
Te ismered a diétádat. Én pörköltnek enném, viszonylag szénhidrátszegény körettel, mivel az én diétámba így passzol igazán. De tojásos gombának is jó lehet, aki pedig szénhidrátosan eszik, az gombás rizottónak is eheti.
A kalóriatöbblet hizlal, nincs olyan, hogy legkevésbé hizlaló elkészítési mód... Nálam a laktató hatás/kalória mutató a fontos, de ha épp tartósan nem vagyok éhes, akkor még ezt is figyelmen kívül lehet helyezni, megeszem a szükséges mennyiséget és kész, ehetem a gombát sült krumplival vagy nokedlivel is, fogyni fogok. De az azért nem az ajánlott elkészítési mód, csak ki akartam fejezni, hogy semmi nem tud mágikusan hizlalni, mindentől függetlenül.
Akkor most diétázol, vagy fogyókúrázol?
Tudtommal diéta emésztési, szervi, allergia és egyéb betegségek esetén szükséges, hogy ne kerüljön a szervezetbe olyan anyag, mely komoly rosszullétet, illetve halált okozhat.
A fogyókúra azért kell, hogy a megnövekedett testsúlyt csökkentsük olyan szintre, hogy a szívünk, és egyéb szerveink képesek legyenek hatékonyan ellátni a munkájukat. (egészségügyi ok)
Illetve azért, mert a plakátok azt hirdetik, hogy derékbőség nélkül kell élni. (marketing ok)
Végül a csiperke gombát bármely ételbe teszed nem lesz hizlalóbb.
(ahogy előttem is írták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!