Nem nagyon hizlaló finomságokat tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Ami kevésbé hizlal? Lehet akarmi,csak finom es edes legyen:)2017. jún. 10. 14:44
2/10 anonim válasza:
Ja, ugy hivjak onuralom. Azert hiztal meg, mert evessel jutalmazod magad kb. barmiert, a lenyeg hogy 'finomsag' legyen meg nasika meg ragcsalnivalo.
3/10 anonim válasza:
Zabpelyhes süti, ízesített puffasztott rizs, én diéta alatt ezeket szoktam, persze szigorúan csak terápiás jelleggel. :D
4/10 anonim válasza:
joghurt/tejszín összekeverve gyümölccsel, esetleg egy kis méz és be mélyhűtőbe
jobb, mint a bolti, legalábbis egészségesebb, és legalább tudod, mi van benne
5/10 A kérdező kommentje:
170cm 48 kilo vagyok.. Neha nem birom az onuralmat bocs
2017. jún. 10. 19:10
6/10 anonim válasza:
Modell vagy? Ha nem vagy az, akkor menj el orvoshoz! Ha meg az vagy, akkor keress normális állást, úgyis megöregszel! Nem játék az anorexia!
7/10 anonim válasza:
Én vagyok a 6. is.
Amúgy a kérdés engem is érdekelne, mert én 164cm/70kg vagyok.
8/10 A kérdező kommentje:
Natur joghurt,kefir edesitővel kakaóporral. Ki mit tud még?:)
2017. jún. 11. 16:26
9/10 A kérdező kommentje:
Ha lehet eopogos legyen,amit lehet rágni,ne csak nyelni,mint a joghurtot. Kölesgolyó,kukorica golyo kizarva,mert ezek is eleg magas kaloriatartalmuak..:/
2017. jún. 11. 16:28
10/10 anonim válasza:
Neled pszichiater kell, nem kolesgolyo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!