Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nesquik csokigolyó mennyire...

Nesquik csokigolyó mennyire hízlaló? Egy egészségesebb, sportosabb diéta belefér azt egy tállal, tejjel reggelizni?

Figyelt kérdés
Egy pohár nesquik kakaó még megcukrozva megy 2 pirítós sokkalta hízlalóbb ennél?

2019. dec. 13. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
megnezed hany kalora, pont annyira
2019. dec. 13. 23:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Egy pohár nesquik kakaó még megcukrozva megy 2 pirítós sokkalta hízlalóbb ennél?"

Igen! A Nesquik úgyis annyira édes, hogy még az ember feneke is összeragad tőle, minek még pluszban cukrozni?

Alapban nincs értelme az ilyen "diétának", hagyd a fenébe, mert komolytalan vagy.

Lemennek az ünnepek, amikor úgyis fogsz mindenfélét enni, ahogy elnézlek (csak örökös lelkiismeret furdalással és morcosan) és majd januártól kezdj bele egy kalóriaszámlálásos, testmozgással egybekötött, komolyan vett diétába. Akkor kevesebb lesz a kísértés.

Nagyon ajánlom ezt az oldalt, nem neked kell számolgatnod és kordában tart:

[link]

2019. dec. 14. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Ki az az őrült, aki MOST kezd fogyókúrába?

Bár a Kérdező lehet, hogy a leírása alapján hízókúrázni akar, akkor nem szóltam semmit!

2019. dec. 14. 10:28
 4/5 A kérdező kommentje:
180cm 70kg szerintem ideális testsúly. Nem akarok fogyókúrázni, csak érdekel, hogy a nesquik csoki golyó mennyire hízlaló reggeli, például aki kicsit oda figyel az étrendére, annak mennyire fér bele?
2019. dec. 14. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem... ha a “fitness” reggeliző pelyhek tele vannak cukorral, egy sima kakaós izé mivel lenne jobb? De komolyan...
2020. jún. 23. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!