Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vettem kagylót és elolvastam...

Vettem kagylót és elolvastam ezt a házipatikás cikket. Most nem merem megenni! Mi az igazság?

Figyelt kérdés

[link]

Nem szeretnék Hepatitis-es lenni, lebénulni vagy meghalni. Tényleg igazak a cikkben szereplő dolgok?

2021. aug. 2. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint akkor már az emberiség felének ki kellett volna halnia! :)

Élelmiszerbiztonság? Megvan?

Ez is olvasható a linken:

"A megfelelő főzési technológiával ugyan a hepatitis A vírusa elpusztul, de ehhez a szakemberek szerint 100 fokon történő, öt percig tartó folyamatos forralás szükséges."

2021. aug. 2. 18:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Auchan-ból vettük, fagyasztott zacskós. Anyám - mivel nem sikerült receptet találni hozzá - forró vízben megfőzte. Vagy meg kellett volna sütni olajban? Soha nem ettem még kagylót. Melyik részét nem szabad fogyasztani? (alapból kemény héj nélküli volt a zacskó tartalma)
2021. aug. 2. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt megeheted úgy ahogy van, már konyhakészre van pucolva.

Készíts belőle egy zöldséges ragut. [link]

2021. aug. 2. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Azért volt kemény, mert - figyelj ide, lehet, neked újdonság lesz - A FAGYASZTOTT CUCCOK KEMÉNYEK. Nálatok nincs otthon mélyhűtő?!
2021. aug. 3. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelnek kamucikkek és a folyamatos hisztid sem. Te vagy kétetente írsz ki kérdést, hogy valami házipatikás vagy bioboltos mondott valami marhaságot, amit elhiszel. Elég gáz, hogy értelmes helyről nem tudsz tájékozódni.
2021. aug. 3. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnél meghalni? Akkor van számodra egy nagyon kellemetlen információm, amit mellesleg nem a házipatikáról szedtem: meg fogsz. Élj együtt a tudattal és ne zárkózz el finom ételek elől, mint például a kagyló. Az ehhez hasonló cikkeknél ezerszer tartalmasabb dolgokat húzok le a vécén minden áldott reggel.
2021. aug. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!