Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi az igazság erről az egészről?

Mi az igazság erről az egészről?

Figyelt kérdés
Hali! Arra a kérdésre keresem a választ ,hogy manapság a csapból is az egészséges életmód folyik és a mellette való lobbizás meg a kalória számlálgatás és attól ,hogy átlag emberként átlag kajákat eszek és úgy kb mindent zöldség, gyümölcs , csoki néha chips főzelék stb... ettől lehetek egészséges vagy csak a grammra pontos fehérje bombáktól és hasonlóktól? Régen a mai figyelem töredékét nem kapta ez a dolog most meg csak ez megy. Sportolok én is és izmos is vagyok , de nyílván nem annyira mint egy testépítő. Akkor én az átlag életemmel és étkezésemel megmaradok sima halandó?
2019. jún. 27. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki "sima halandó" marad, akárhogy is étkezik vagy sportol, úgyhogy nem is érdemes ezt a kérdést tovább boncolgatni.
2019. jún. 27. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, gondolj arra, hogy hatalmas uzlet a dietas termekek forgalmazasa. Meg az eletmodtanacsadas, meg a fogyasztoszerek meg minden mas lofule, ami ehhez tartozik.
2019. jún. 27. 10:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom ,hogy hatalmas biznisz lett belőle. De a normál étrend annyira káros lenne ? Kedves első a halandót képletesen értettem
2019. jún. 27. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a normális étrend annyira káros lenne, nem élnének az országban 80 év felettiek. A titok a mértékletesség és a tudatosság.
2019. jún. 27. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Ok hogy divat lett vsnnak 80éven felüliek, de mit ettek a nagyszüleink? Szerinted egészségesebbek voltak? Gondolj bele, nézz körül, hogy néznek ki az emberek, nyáron méginkább látszik, és miket vesznek, mi van a kosárban. Lehet jól okosan csinálni ésszerűen, nem divatból elköltött vagyonokért.
2019. jún. 28. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!