Mi a különbség a vékony és a vastag kolbász között?
Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 17:55
11/13 rewqrewqrewq válasza:
Vastagabb mint a vékonyabb.
12/13 anonim válasza:
Átmérőben, keresztmetszetben. A vékony kolbászba kerülő emészthetetlen inakat és porcogót apróbbra kell vagdalni, hogy optikailag ne szúrja ki a vásárló szemét.
13/13 anonim válasza:
Ahogy már mások is írták, a töltelék ugyan az. Az érlelés folyamán lessz jelentősége. Van aki a kopogós kemény száraz kolbászt szereti, de van aki az omlós lágy "félnyers" kolbászt. Eleinte nincs különbség, de fél év érlelé után, a vékony esetleg keményre szárad, a vastag még mindíg lágy.
(és nyilván a bél amibe töltik, annak a vastagságán múlik, melyik milyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!