Őz és a szarvas húsa között mi a különbség? Őzből is lehet sonka, kolbász, stb?
Figyelt kérdés
2014. dec. 8. 19:32
1/1 anonim válasza:
Más a színe, más az íze. Az őzhús kicsit világosabb a szarvasénál, és szerintem "édeskésebb" is. Persze ne a cukros édesre gondolj. Én ettem már szarvaskolbászt, és sonkát is, finom volt, de száraznak találtam. Az őz meg olyan kicsi, sonkája alig van. Kolbászt is lehet csinálni, de ahhoz sok hús kell, vagy van több őzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!