Mi a különbség a vékony és a vastag kolbász között?
Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 17:55
2/13 alletta válasza:
talán a gyártási folyamat.
ja, méretbeli különbség:)
4/13 anonim válasza:
A vastagkolbász a szegény ember szalámija. Régen azt is szalámi néven árulták csak a valódi szalámit gyártó cégeknek ez érthetően nem tetszett.
5/13 anonim válasza:
A szalámi más mint a kolbász, csak az idióta úrizáló városiak nevezték el így.
Egyébként a vastag és a vékony között az a különbség hogy a vastagon tovább kell füstölni. A töltelék ugyan az.
6/13 anonim válasza:
Az egyiket vékonybélbe töltötték, a másikat vastagbélbe!
7/13 anonim válasza:
Az egyik vékonyabb, a másik vastagabb. Magad is rájöhetsz, hogy melyik melyik?
8/13 anonim válasza:
Vesztesek mindig azt mondjak, hogy nem a meret a lenyeg ... az innyencek meg is a lokolbaszt szeretik :)))
9/13 anonim válasza:
Az átmérőben van 2-2.5 centi különbség.
10/13 anonim válasza:
"A kolbász vagy parasztkolbász, amit sertés vékonybélbe töltenek, 3-5 cm nyers átmérővel. Vastagkolbász, ami vastagbélbe van töltve."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!