Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki hogyan készíti a gryost?

Ki hogyan készíti a gryost?

Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Gagyi tescós hús nélkül .
2021. febr. 9. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Az alap mellé én teszek hozzá füstölt bacont és csípős szószt + kukoricát
2021. febr. 9. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Szeletelt csirkemellet bepácolok házi fűszerkeverékbe, és egy napig hagyom állni a hűtőben. Utána a szeleteket egymásra halmozom, átszúrom hústűvel, és mehetnek a tepsibe sülni. Mikor elkezd kicsit pirulni, feltekerem a sütőt maximumra, hogy hamar megkapja a csirke külsejét, de az közbe ne száradjon ki. Ha kész, felszeletelem a tepsiben, és összekeverem a kisült szafttal. Pitába teszem némi lilahagymával és tzatzikivel együtt, és már lehet is enni.


Ha szereted, akkor csirkecombból jobbat is ki lehet hozni, de én nem vagyok nagy rajongója.

2021. febr. 9. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi pulyka/csirke húsból (leginkább mell) szoktuk készíteni. Csak simán felvágjuk kisebb darabokra, gyros fűszerkeverékkel és olajjal bepácoljuk (én a lucullust szeretem) és serpenyőben megsütjük. Pitát szoktunk hozzá sütni, csinálunk valami joghurtos/tejfölös öntetet (én a fokhagymásakat szeretem) és még nyers zöldségeket teszünk a husi mellé (jégsaláta, lilakáposzta, uborka, paradicsom). Esetleg valami csípős szósz is kerül rá, de az nem mindig.
2021. febr. 10. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!