Ki hogyan készíti a gryost?
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 17:56
2/4 anonim válasza:
Az alap mellé én teszek hozzá füstölt bacont és csípős szószt + kukoricát
3/4 anonim válasza:
Szeletelt csirkemellet bepácolok házi fűszerkeverékbe, és egy napig hagyom állni a hűtőben. Utána a szeleteket egymásra halmozom, átszúrom hústűvel, és mehetnek a tepsibe sülni. Mikor elkezd kicsit pirulni, feltekerem a sütőt maximumra, hogy hamar megkapja a csirke külsejét, de az közbe ne száradjon ki. Ha kész, felszeletelem a tepsiben, és összekeverem a kisült szafttal. Pitába teszem némi lilahagymával és tzatzikivel együtt, és már lehet is enni.
Ha szereted, akkor csirkecombból jobbat is ki lehet hozni, de én nem vagyok nagy rajongója.
4/4 anonim válasza:
Mi pulyka/csirke húsból (leginkább mell) szoktuk készíteni. Csak simán felvágjuk kisebb darabokra, gyros fűszerkeverékkel és olajjal bepácoljuk (én a lucullust szeretem) és serpenyőben megsütjük. Pitát szoktunk hozzá sütni, csinálunk valami joghurtos/tejfölös öntetet (én a fokhagymásakat szeretem) és még nyers zöldségeket teszünk a husi mellé (jégsaláta, lilakáposzta, uborka, paradicsom). Esetleg valami csípős szósz is kerül rá, de az nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!